Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Buğday Cacığı
Buğday Cacığı

Buğday Cacığı

Puan ver

Buğday Cacığı

(2 – 4 Kişilik)

 Malzemeler

2 su bardağı süzme yoğurt

2 diş sarımsak

Tuz

1 su bardağı haşlanmış aşurelik buğday

1 adet salatalık

Zeytinyağı

Pul biber

 Buğday Cacığı

Hazırlanışı

Süzme yoğurdu bir kasede ezdiğiniz sarımsak ve tuz ile karıştırın. Haşlanmış buğday ve küçük küp şeklinde doğranmış salatalığı ekleyip tekrar karıştırın. Üzerine zeytinyağı gezdirip pul biber serperek servis yapın.

OKU ➤  Bir Lezzet Harikası Filizler Fıstıklı Steak Köfte

Tavsiye

Organik gıdada şampiyon yumurta

Organik gıdada şampiyon yumurta5 (100%) 1 Oy Boğaziçi Üniversitesi Analitik ve İçgörü Araştırma Merkezi (AIM), …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz