Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Buğday Cacığı
Buğday Cacığı

Buğday Cacığı

Buğday Cacığı
Puan ver

Buğday Cacığı

(2 – 4 Kişilik)

 Malzemeler

2 su bardağı süzme yoğurt

2 diş sarımsak

Tuz

1 su bardağı haşlanmış aşurelik buğday

1 adet salatalık

Zeytinyağı

Pul biber

 Buğday Cacığı

Hazırlanışı

Süzme yoğurdu bir kasede ezdiğiniz sarımsak ve tuz ile karıştırın. Haşlanmış buğday ve küçük küp şeklinde doğranmış salatalığı ekleyip tekrar karıştırın. Üzerine zeytinyağı gezdirip pul biber serperek servis yapın.

OKU ➤  Köfteci Ramiz’de en güzel salatayı yapan Roma seyahati kazanıyor

Tavsiye

Tuz Tüketiminde Aşırıya Dikkat

Tuz Tüketiminde Aşırıya Dikkat

Tuz Tüketiminde Aşırıya DikkatPuan ver TUZ TÜKETİMİNDE AŞIRIYA DİKKAT! YİYECEKLERİN KENDİ TUZU GÜNLÜK TÜKETİM İÇİN …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir