Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Lübnan Usulü Cacık
Lübnan Usulü Cacık

Lübnan Usulü Cacık

Lübnan Usulü Cacık

(2 – 4 Kişilik)

Malzemeler

Yarım kilo yoğurt

1 çay bardağı su

2 adet salatalık

3 dal taze soğan

1 adet kırmızıbiber

Yarım demet dereotu

Tuz

Karabiber

 Lübnan Usulü Cacık

Hazırlanışı

Salatalıkların kabuğunu soyup küçük doğrayın. Biberin çekirdeklerini temizleyin ve küp şeklinde doğrayın. Dereotu ve soğanları ince doğrayın. Hepsini bir kasede karıştırın.

Geniş bir kasede yoğurt ve suyu pürüzsüz bir hale gelinceye kadar çırpın. Sebzeleri ekleyin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Servis kaselerine paylaştırın. Arzuya göre buz ekleyerek servis yapın.

OKU ➤  Teknoloji, Estetik, Verimlilik Silverline Armonia Davlumbazda Buluştu

Tavsiye

Hardal Tohumlu Pirinç Salatası

Prodüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 4 kahve fincanı pirinç (Tercihen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir