Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Meze Tarifleri

Balzamik Soslu Pancar

by Yemek Zevki Editör
11 Mart 2017
in Meze Tarifleri
478 15
0
Balzamik Soslu Pancar
742
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Balzamik Soslu Pancar

(2 Kişilik)

Balzamik Soslu Pancar Malzemeler:

Yarım kilo pancar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
3 yemek kaşığı ballamak sirke
2-3 dal taze biberiye
3-4 diş sarımsak
Sos İçin:
Yarım çay bardağı balzamik sirke
1 çorba kaşığı bal

Balzamik Soslu Pancar Hazırlanışı:

Pancarları iyice temizledikten sonra tüm malzemeyi ekleyerek folyo kağıdına sarın.
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, 45 dakika boyunca pişirin.
Yarım çay bardağı balzamik sirke ve balı bir sos tenceresinde ısıtın.
Soğuyan pancarları eldiven ile soyduktan sonra ince dilimler halinde servis tabağına alın. Hazırladığınız ballı balzamik sosunu da dökerek servis yapın.

Şef: Ece TAŞTAN

Tags: Balzamik Soslu Pancar
Previous Post

Karamelize Havuçlar ve Limonlu Tahin Sosu

Next Post

Pancar Yaprağında Levrek Fileto

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pancar Yaprağında Levrek Fileto

Pancar Yaprağında Levrek Fileto

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki