Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Adana Kebap

Adana Kebap

adana-kebap-yemek-zevkiAdana Kebap İçin Malzemeler

500 gram yağsız kuzu kıyma

500 gram kuzu boşluğu

300 gram kuyruk yağı (şerbetli)

1 tutam tuz

Yarım demet maydanoz

2 kırmızı yağ biberi

60 gram pul biber, az karabiber

(4 Kişilik)

Adana Kebap Hazırlanışı

Tüm malzemeleri zırhtan geçirin, 160 gramlık parçalara ayırdığınız Adana etlerini şişe sarın. Mangalda veya elektrikli ızgarada pişirin. Közlenmiş domates ve biberle servis edin.

OKU ➤  Un Helvası

Tavsiye

 “Hayallerimin peşinden koştum...”

 “Hayallerimin peşinden koştum…”

 “Hayallerimin peşinden koştum…” İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Öykü Tanrıverdi; Her …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir