Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Buğday Cacığı
Buğday Cacığı

Buğday Cacığı

Buğday Cacığı

(2 – 4 Kişilik)

 Malzemeler

2 su bardağı süzme yoğurt

2 diş sarımsak

Tuz

1 su bardağı haşlanmış aşurelik buğday

1 adet salatalık

Zeytinyağı

Pul biber

 Buğday Cacığı

Hazırlanışı

Süzme yoğurdu bir kasede ezdiğiniz sarımsak ve tuz ile karıştırın. Haşlanmış buğday ve küçük küp şeklinde doğranmış salatalığı ekleyip tekrar karıştırın. Üzerine zeytinyağı gezdirip pul biber serperek servis yapın.

OKU ➤  Kaliteli Et Renginden, Yumuşaklığından, Su Tutmasından ve Tadından Belli Olur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir