Ana Sayfa » Tarifler » İçecek Tarifleri » Karpuzlu ve Fesleğenli İçecek

Karpuzlu ve Fesleğenli İçecek

karpuz_yemek_zevkiKarpuzlu ve Fesleğenli İçecek İçin Malzemeler:

2 büyük dilim karpuz

3-4 büyük yaprak taze fesleğen

10-12 adet fındık

(2 Kişilik)

Hazırlanışı:

Fındıkları iyice ısıtılmış yağsız tavada rengi değişene kadar kavurun. Ocaktan alın, havanda irice ezin.

Karpuzu buzlukta 1 saat kadar dondurduktan sonra mutfak robotuna alın. Taze fesleğen yapraklarını ekleyin. Blenderde çırpın. Servis bardağına aktarın. Üzerine önceden kavurduğunuz fındık içini serpin. Hemen servis yapın.

OKU ➤  Elmalı Kurabiye

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir