Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Tavuklu Kapama

Tavuklu Kapama

Puan ver

kapama

 

Tavuklu Kapama Malzemeler

1 kilo tavuk (kalçalı but)

1 su bardağı pirinç

Tuz

Karabiber

Tavuklu Kapama Hazırlanışı

Öncelikle tavuğu parçalara ayırın. Bir tencerede çok fazla pişirmeden haşlayın. Pirinci iyice yıkayıp süzün. Bir fırın kabına önce pirinci yayın. Üzerine haşlanmış tavukları ilave edin. Kalan tavuk suyuna tuz ve karabiber katıp, pirinçli karışımın üzerine döküp, 200 dereceli fırında suyunu çekene ve tavuklar kızarana kadar pişirip, servis yapın.

OKU ➤  Havuç Tatlısı

Tavsiye

Havuç Tatlısı

Havuç Tatlısı

Puan ver Ispanaklı Börek Yarım kilo ıspanak 150 gram lor peyniri 3 adet yufka 1 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz