Ana Sayfa » Etiket arşivi: Tavuklu Kapama

Etiket arşivi: Tavuklu Kapama

Havuç Tatlısı

Havuç Tatlısı

Ispanaklı Börek Yarım kilo ıspanak 150 gram lor peyniri 3 adet yufka 1 adet soğan 1 adet yumurta 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı karabiber Kırmızıbiber Tuz   Havuç Tatlısı 4 adet havuç 1 paket petibör bisküvi 2 su bardağı şeker 200 gram krema 1 çay bardağı ceviz 1 çay bardağı Hindistan cevizi   Tavuklu Kapama Yarım kilo tavuk …

Devamını oku »

Tavuklu Kapama

  Tavuklu Kapama Malzemeler 1 kilo tavuk (kalçalı but) 1 su bardağı pirinç Tuz Karabiber Tavuklu Kapama Hazırlanışı Öncelikle tavuğu parçalara ayırın. Bir tencerede çok fazla pişirmeden haşlayın. Pirinci iyice yıkayıp süzün. Bir fırın kabına önce pirinci yayın. Üzerine haşlanmış tavukları ilave edin. Kalan tavuk suyuna tuz ve karabiber katıp, pirinçli karışımın üzerine döküp, 200 dereceli fırında suyunu çekene ve …

Devamını oku »