Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler İftar Yemekleri

Tavuk Külbastı

by Yemek Zevki Editör
20 Ağustos 2015
in İftar Yemekleri, Tavuk Yemekleri
478 15
0
Tavuk Külbastı
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Tavuk-Kulbasti

Tavuk Külbastı Malzemeler:

4 adet piliç göğüs eti

1 tatlı kaşığı biber salçası

1 tatlı kaşığı kuru kekik

1 kahve fincanı yoğurt

Tuz, karabiber

1 kahve fincanı ay çiçek yağı

3 adet domates

3 adet çarliston biber

Servis İçin:

Közlenmiş biber, domates, lavaş ekmeği, pirinç pilavı ve kaşık salatas

Tavuk Külbastı Hazırlanışı:

Piliç göğüs etini enine ikiye kesin. Salçayı, yoğurdu, kuru kekiği, tuzu, karabiberi, ay çiçeği yağını karıştırın. Bu karışımı tavuk etlerine bulayın. Üzerini streç bir folyo ile kapatıp buzdolabına aktarın. 1 saat beklettikten sonra ızgarada pişirin. isteğe göre pirinç pilavı, közlenmiş domates ile biber ve kaşık salatası eşliğinde servis yapabilirsiniz.

Tags: iftar menüsüiftara ne pişirsemramazan menüsüTavuk KülbastıTavuk Külbastı HazırlanışıTavuk Külbastı MalzemelerTavuk Külbastı TarifiTavuk Külbastı Yapımı
Previous Post

Kıtır Ördek

Next Post

Tabaka

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tabaka

Tabaka

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki