Yapım: Executive Şef Kadir Bayrak / Fotoğraf: Hakkı Günerkan Malzemeler: 1 su bardağı greçka (kara buğday) 1 adet kuru soğan...
Read moreDetailsHazırlanışı: 1 kahve fincanı ince bulguru aynı ölçüde (1 kahve fincanı) sıcak suda, 15 dakika bekletin. Birkaç çay kaşığı nar...
Read moreDetails(6 Kişilik) Malzemeler: Hamuru İçin: 2,5-3 su bardağı un 1 adet yumurta 1,5-2 çay bardağı su 2 çay kaşığı tuz...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal Demirkol Fotoğraf: Özgür Bakır (1 Tepsi İçin) Malzemeler: 3 adet hazır yufka 125 gram margarin (oda ısısında yumuşamış) 1...
Read moreDetails2-3 Kişilik Malzemeler: 1 alabaş, şerit doğranmış Yarım su bardağı Erzincan tulum peynir 1 adet ayva, küp doğranmış, haşlanmış 2...
Read moreDetailsMalzeme: Amerikan Pirini Yufkası 5 adet B.Lahana 1 yaprak K.Lahana 2 yaprak Havuç 1/2 ad Z.yağı 2 yemek kaşığı Elma...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal Demirkol Fotoğraf: Özgür Bakır (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo ıspanak 1 adet büyük boy patates 1 adet küçük...
Read moreDetailsYapım: Volkan Aslan / Nalia Karadeniz Mutfağı 8 Porsiyon İçin Malzemeler: 400 gram işlenmiş karalahana (haşlanmış doğranmış) 20 gram mısır...
Read moreDetailsFotoğraf: Özgür Bakır - Tarif: Serap Yomra (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram pırasa Tuz, karabiber 1 tutam rendelenmiş muskat 1-2...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN Tarif: Huriye ERSOY Malzemeler: 2 adet bayat somun ekmeği 3 adet yumurta 1 adet rendelenmiş havuç Tuz, karabiber,...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki