Portakallı Havuç Çorbası Malzemeler 1 kilo havuç 3 adet portakal Bir su bardağı süt Bir su bardağı krema Bir su...
Read moreDetailsMalzemeler: + 300 gram taze bakla + 1 çay bardağı zeytinyağı + Yarım su bardağı tahin + 5-6 diş sarımsak...
Read moreDetailsPazılı Ayran Çorbası Malzemeler 1 su bardağı buğday( ben arpa şehriye kullandım 1 çay bardağı kadar) 500 g yoğurt 3...
Read moreDetailsMalzemeler: + 400 gram iç bakla + 3-4 adet enginar + 4 diş sarımsak + Yarım bardak sirke + Yarım...
Read moreDetailsMalzemeler: Ayva Tatlısı 3 orta boy ayva 2 su bardağı su 4 diş karanfil 1 çubuk tarçın 1 su bardağı...
Read moreDetailsMalzemeler Salçalı Bisküvi 1 kahve fincanı sıvı yağ 1 kahve fincanı yoğurt 1 adet yumurta 4 yemek kaşığı rende kaşar...
Read moreDetailsVişneli ve Portakallı Süzme Aşure Malzemeler 1 su bardağı aşurelik buğday 1,5 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı vişne...
Read moreDetailsMalzemeler Sac Tava 600 gram kuşbaşı et 3 adet domates 3 adet sivri biber 100 gram çekilmiş kuyruk yağı Sac...
Read moreDetailsZeytinyağlı Fasulye Turşusu Malzemeler 1 çay bardağı zeytinyağı 1 baş soğan Yarım kilo fasulye turşusu Tuz Zeytinyağlı Fasulye Turşusu Tarifi:...
Read moreDetailsMalzemeler: 500 gr. orta bulgur 250 gr. yeşil ve kırmızı mercimek 6-7 adet yeşil soğan yarım maydanoz bir kaşık yağ...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki