Ana Sayfa » Tarifler » Usta Kebabı
Usta Kebabı

Usta Kebabı

Malzemeler

Usta Kebabı

180 gram kuzu eti

1 adet patlıcan

Yarım domates

1 adet sivri biber

1 adet elma dilim kuru soğan

3 dal roka

50 gram tereyağı

1 tutam karabiber

1 tutam toz kırmızıbiber

Usta Kebabı Tarifi:
Patlıcanı közleyip, soyduktan sonra servis tabağının içine tüm olarak yayın. 180 gram eti bir tavada tereyağı ile birlikte yağ koyulaşıncaya kadar soteleyin. Eti sotelerken, karabiber ve toz kırmızıbiberi ilave edin ve tabağa serilmiş olan patlıcanın üzerine serpiştirin. Tabağın etrafına domatesi ikiye bölüp, soğan, biber ve roka ile süsleyip servise sunun.

OKU ➤  Le Pain Quotidien’den Organik Ekmekler İle Sonbahar Keyfi

Tavsiye

Cildinize yaz ortası bakımı

Cildinize yaz ortası bakımı Daha güzel daha genç görünmek istiyor fakat estetik cerrahinin olası baskılarından …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir