Bonibon

Hazırlanma Süresi: 25 Dakika

Pişirme Süresi: –

Zorluk Derecesi:*

 

Malzemesi:

1 su bardağı kuru üzüm

5 adet kuru incir

1 su bardağı toz fıstık

1 tatlı kaşığı kahve

4 tatlı kaşığı toz şeker

Bonibon Tarifi:

İnciri ve kuru üzümleri çok ince kıyın. karışıma kahve ve toz fındıkları ekleyip iyice yoğurun. Hamurdan parçalar koparıp iri misket büyüklüğünde toplar yapın. Bu topları toz şekere birazını da kahveye ya da tarçına batırıp servise sunun.

Tavsiye

Tahinli Enginar Ezmesi

Tarif: Yıldız Öz Samaha – Fotoğraf: Cemil Yavuz 4 Kişilik Malzemeler: 6 adet soyulmuş çanak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir