Ana Sayfa » Tarifler (sayfa 192)

Tarifler

Ev Yapımı Ricotta Peynirli Armut

Ev Yapımı Ricotta Peynirli Armut Malzemeler: > 2 litre süt > 2 adet limon > 6 adet armut > 12 adet çilek > 50 ml. gül şerbeti > 2 adet lime > 40 ml. şeker şurubu Ev Yapımı Ricotta Peynirli Armut Hazırlanışı: Sütü tencereye aktarın. Kaynamaya başlayınca 2 limonun suyunu içine ilave edin, böylece sütün kesilmesini sağlayın. Süt kesilince süzgeç yardımı …

Devamını oku »

Taze Tagliatelle

Taze Tagliatelle Malzemeler: Makarna için: > 500 gram un > 100 gram irmik > 5 adet yumurta > 30 ml. zeytinyağı > 20 gram tuz Taze Tagliatelle Sosu İçin: > 20 ml. zeytinyağı > 200 gram arzu ettiğiniz şekilde deniz mahsulü > Bir tutam safran > 1 adet kapya biber > 50 gram iç kabak çekirdeği > 5 yaprak fesleğen …

Devamını oku »

Fırında Bütün Bonfile

Fırında Bütün Bonfile  Malzemeler: > 1000-1200 gramlık bütün bonfile > 300 gram küp doğranmış bal kabağı > 6 diş sarımsak > 180 gram istiridye mantarı > 1’er dal taze biberiye ve kekik > 100 gram tereyağı > 50 ml. zeytinyağı > Deniz tuzu Fırında Bütün Bonfile Hazırlanışı: Bütün bonfileyi tezgahın üzerine alın ve ısıya dayanıklı mutfak ipi ile sıkıca bağlayın. …

Devamını oku »

Fransız Soğan Çorbası

Fransız  Soğan  Çorbası Malzemeler: >1 kilo soğan >50 ml. zeytinyağı >1 dal taze kekik >100 gram tereyağı >1 litre kemik suyu (Fırınlanmış kemikten ) >100 gram Kars gravyeri >12 dilim baget ekmeği (Kızartılmış) Fransız Soğan Çorbası Hazırlanışı: Kabuğunu soyduğunuz soğanları incecik jülyen doğrayın ve zeytinyağında, orta ateşte karamel oluncaya kadar (Bu süreç yaklaşık 20 dakikanızı alacaktır) kavurun. Kekik ve soğuk …

Devamını oku »

Profiterol

  Profiterol Malzemeler: Hamuru İçin: > 230 ml. su > 40 gram tereyağı > 115 gram un > 3 adet yumurta İç Kreması (pastacı kreması) İçin: > 3 adet yumurta > 4 çorba kaşığı un > 5 çorba kaşığı toz şeker > 2 su bardağı süt > 1 paket vanilya Çikolatalı Sos İçin: > 2,5 su bardağı süt > 2 …

Devamını oku »

Çikolata Dolgulu Kurabiye

  Çikolata Dolgulu Kurabiye Malzemeler: > 250 gram tereyağı > 1 adet yumurta > 1 çay bardağı pudra şekeri > 1 paket kabartma tozu > 3 çorba kaşığı kakao > 1 paket vanilya > 4 su bardağı un > 1 küçük kase çikolata krem (Piştikten sonra üzerine) > 1 çay bardağı toz şeker (Kurabiyelerin dışı için) Çikolata Dolgulu Kurabiye Hazırlanışı: …

Devamını oku »

Tavuk Pane

Tavuk Pane Tarifi İçin Malzemeler ; 300 gr ince dövülmüş tavuk 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı corn flakes 100 gr. galete unu Tavuk Pane Kızartmak İçin ; Sıvı yağ Tavuk Pane tarifi için videomuzu izleyebilirsiniz, afiyet olsun.

Devamını oku »

Bademli Çaşır Kavurma

  Bademli Çaşır Kavurma Malzemeler: > 1 adet kuru soğan > 150 gram çaşır otu > 2 yemek kaşığı kabak çekirdeği yağı yada sızma zeytinyağı > 1 diş taze sarımsak > 80 gram badem içi Bademli Çaşır Kavurma Hazırlanışı: Önceden salamuradan çıkarılmış çaşır otunu birkaç kez yıkadıktan sonra doğrayın. Tencereye kabak çekirdeği yağını yada sızma zeytinyağını koyduktan sonra ince kıyılmış …

Devamını oku »

Izgara Sebze Katları

  Izgara Sebze Katları Malzemeler: > 1 adet patlıcan > 1 adet kabak > 1 adet kapya biber > 1 adet Kaliforniya biberi > 1 adet suda mozeralla peyniri > 2 adet domates > 1 diş sarımsak Izgara Sebze Katları Hazırlanışı: Bütün sebzeleri boydan boya çok ince olmayacak şekilde uzun uzun kesin. Izgara tava yada teflon tavada yağ koymadan kızartın. …

Devamını oku »

Badem Soslu Piliç Bonfile

  Badem Soslu Piliç Bonfile Malzemeler: > 1 adet piliç göğüs eti > 1 adet kuru soğan > 6-7 adet kabuksuz badem > 3 yemek kaşığı krema > 1 dilim cheddar peyniri > 2 adet orta boy mantar Badem Soslu Piliç Bonfile Hazırlanışı: Piliç göğsünü jülyen doğrayın. Bir tavada çok az sıvı yağ ile soteleyin. Mantarı doğrayıp içine ekleyin. Birlikte …

Devamını oku »