Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » İtalyan İşi Minestrone Çorba

İtalyan İşi Minestrone Çorba

minestronecorba

İtalyan İşi Minestrone Çorba

(4 Kişilik)

 

Malzemeler

250 gram havuç

250 gram pırasa

150 gram kereviz

250 gram kabak

150 gram pazı

30-40 gram ay çiçek yağı

 

Hazırlanışı

Küp doğranmış pırasaları ve havuçları orta ateşte ay çiçek yağı ile sotelerken kabak ve kerevizi ilave edip soteleme işlemine devam edin.

Sonra sotelenen sebzelere tuz, karabiber ve sebzeli çeşni ilave ettikten sonra sebzeleri kapatacak miktarda su ekleyerek orta ateşte kaynamasını bekleyin, kaynadığında pazıyı ekleyin ve altını kısın.

3 dakika sonra altını kapatın ve biraz dinlendirin. Çorbanız servise hazırdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.