Ana Sayfa » Tarifler (sayfa 169)

Tarifler

Volcano

Volcano Malzemeler:  300 gram bitter çikolata 10 adet yumurta 175 gram toz şeker 175 gram un Volcano Hazırlanışı:  Çikolata ve tereyağını benmari usulü eritin. Yumurta ve şekeri mikserde çırpın. Un, çikolata ve tereyağını ekleyip mikserde tekrar çırpın. Karışımı yağlanmış fırın kablarına koyun. 300 dereceye ayarlı fırında 5 dakika pişirip, sıcak sıcak dondurmayla servis edin.

Devamını oku »

Baklava Dilimli Izgara Tavuk

Baklava  Dilimli Izgara Tavuk Malzemeler: 1 kilo tavuk göğüs eti 1 paket (42 gr) Ülker Ducros Izgara ve Mangal Tavuk Terbiye Çeşnisi 5 yemek kaşığı (55 ml.) su 9 yemek kaşığı (65 ml.) sıvı yağ Baklava  Dilimli Izgara Tavuk Hazırlanışı: Tavuk göğüs etini tezgahın üzerine yerleştirin. Keskin bir bıçak ucu yardımı ile tabanından kopmayacak şekilde baklava dilimi gibi kesikler oluşturun. …

Devamını oku »

Acılı Izgara Tavuk Kanatlar

Acılı Izgara Tavuk Kanatlar Malzemeler:  1 kilo tavuk kanat 1 paket (42 gr) Ülker Ducros Izgara ve Mangal Acılı Kanat Terbiye Çeşnisi 6 yemek kaşığı (45 ml.) sıvı yağ Yeşil ve sarı biber Marul yaprakları 2 baş büyük boy sarımsak (ızgara için) Acılı Izgara Tavuk Kanatlar Hazırlanışı: Çukur bir kabın içine tavuk kanatlarını Ülker Ducros Izgara ve Mangal Acılı Kanat …

Devamını oku »

Cevizli Milföy Tatlı

Cevizli Milföy Tatlı Malzemeler: 12 adet hazır kare milföy hamur 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi Pudra şeker Kreması İçin: 500 ml. süt 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı buğday nişastası 1 paket vanilya 5 çorba kaşığı toz şeker 1 su bardağı krema 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu 1 tatlı kaşığı tarçın Süslemek İçin: Ceviz içi Portakal kabuğu …

Devamını oku »

Waldorf Salatası

Waldorf Salatası Malzemeler: 200 gr ceviz 2 adet kereviz 1 çay bardağı çekirdeksiz üzüm veya 1 kahve fincanı kuru üzüm 1 adet büyük boy elma 1 çorba kaşığı yoğurt 1 çorba kaşığı limon suyu Taze çekilmiş tuz ve karabiber 1 adet marul 1 tatlı kaşığı Antepfıstığı içi Waldorf Salatası Hazırlanışı:  Marul yapraklarını yıkayıp süzdükten sonra ince ince kıyın. Kerevizi 1 …

Devamını oku »

Mantarlı Kuzu Şiş

Mantarlı Kuzu Şiş Malzemeler:  1 kilo kuzu şiş 7-8 adet mantar 1-2 adet kapya biber 1 paket (45 gr) Ülker Ducros Izgara ve Mangal Et Terbiye Çeşnisi 12 yemek kaşığı (120 ml.) su 9 yemek kaşığı (65 ml.) sıvı yağ Mantarlı Kuzu Şiş Hazırlanışı:  Çukur bir kabın içinde Ülker Ducros Izgara ve Mangal Et Terbiye Çeşnisini, suyu ve sıvı yağı …

Devamını oku »

Antepfıstıklı Tatlı

Antepfıstıklı Tatlı Malzemeler: Antepfıstıklı Harç İçin:  Yarım çay bardağı tozAntepfıstığı 3 çorba kaşığı toz haline getirilmiş ceviz içi 2 çorba kaşığı toz şeker Çay kaşığını ucu ile tarçın Yeteri kadar süt Hamur İçin: 7 çay bardağı un 2 adet yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı fındık tozu 125 gram …

Devamını oku »

Lorlu Mini Biber Dolması

Lorlu Mini Biber Dolması Malzemeler: 12 adet küçük sarı biber (en fazla bir parmak uzunluğunda) 200 gram lor peyniri 100 gram beyaz peynir (tercihen yumuşak) 2 dal kıyılmış dereotu 1 çay kaşığı pul biber 1 kahve fincanı zeytinyağı Lorlu Mini Biber Dolması Tarifi:  Biberlerin üzerini bıçakla kesip kapakçıklar elde edin. içini lor, ezilmiş beyaz peynir, kıyılmış dereotu ve pul biberden …

Devamını oku »

Fırında Köfteli Kırmızı Dolma

Fırında Köfteli Kırmızı Dolma Malzemeler:  8 adet orta boy kırmızı soğan 1 kg orta yağlı kıyma 1 Paket (1 paket 50 gr) Ülker Ducros Izgara ve Mangal Köfte Çeşnisi 11 yemek kaşığı su (110 ml.) 3-4 dal maydanoz 3-4 dal dereotu 8 tatlı kaşığı nar ekşisi 8 çay kaşığı tereyağı Fırında Köfteli Kırmızı Dolma Hazırlanışı:  Kıymayı yoğurma kabına alın. 1 …

Devamını oku »

Taze Biberiyeli Tavuk Kanatlar

Taze Biberiyeli Tavuk Kanatlar Malzemeler: 1 kilo tavuk kanat 1 paket (42 gr.) Ülker Ducros Izgara ve Mangal Acılı Kanat Terbiye Çeşnisi 6 yemek kaşığı (45 ml.) sıvı yağ 1 dal ince kıyılmış taze biberiye Yeşil ve sarı biber Ekmek, Marul yaprakları Taze Biberiyeli Tavuk Kanatlar Hazırlanışı: Çukur bir kabın içine tavuk kanatlarını Ülker Ducros Izgara ve Mangal Acılı Kanat …

Devamını oku »