Hazırlayan: Hayal DEMİRKOL - Fotoğraf: Hande GÖKSAN - Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN (6 Kişilik) Malzemeler: 4 adet yumurta 1 su bardağı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK - Yapım Asistanı: Büşra GÖZÜAÇIK (4 Kişilik) Malzemeler: 1 paket burgu makarna 1 adet...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Yapım: İnci BAK (10 Adet Kurabiye İçin) Malzemeler: 3,5 su bardağı un 2 adet yumurta 1...
Read moreDetailsHazırlayan: Şef Rafet İNCE- Prodüksiyon: İnci BAK - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN 4 Kişilik Malzemeler: 1 parça tavuk göğüs eti 1...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 3 adet ayva 4,5 çay bardağı toz şeker 2 poşet...
Read moreDetails(4 - 6 Kişilik) Malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardağı su 5,5 su bardağı un 1 çorba kaşığı sirke...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo dana kuşbaşı et 1 su bardağı haşlanmış nohut...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraf: Murat ERDOĞAN (4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet soğan 2-3 dilim bal kabağı (400-500 gram kadar)...
Read moreDetailsSabır ve hoşgörünün sembolü olan Ramazan ayı, birbirinden eşsiz anlara konukluk eder. Aile ve arkadaşlarla kurulan kalabalık iftar sofraları paylaşmanın...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal DEMİRKOL - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN (4-6 Kişilik) Malzemeler: 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 tutam...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki