Malzemeler Şişte Zargana 4 adet zargana balığı 1 adet kırmızı yağlı biber 1 adet yeşil biber 8-10 tane çeri domates...
Read moreDetailsTavada Sebzeli Palamut Pilaki Malzemesi • 3 adet palamut ; • 20 adet arpacık soğanı • 5 diş ince doğranmış...
Read moreDetailsMalzemesi: Balık Mantı Hamuru için: 250 gram un 1 yemek kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım kilo ıspanak yaprağı 200...
Read moreDetails(2 kişilik) Malzemeler: 1 adet fileto levrek 1 demet ıspanak (ayıklanmış) 1 adet patates (haşlanmış) Yarım kuru soğan (ince doğranmış)...
Read moreDetailsMalzemesi: Yağlı Kağıtta Hamsi Kebabı 1 kilo hamsi Yarım demet taze soğan Yarım kilo mantar 1 adet domates 4 adet...
Read moreDetailsRezene Yatağında Levrek Poşe Malzemeler 120 gram levrek 10 gram badem 45 gram rezene 30 gram limon 30 gram avokado...
Read moreDetailsMalzemeler: • 400 gram havuç • 1 adet küçük boy kuru soğan • 1 diş sarımsak • 1 çay kaşığı...
Read moreDetailsIspanak Yatağında Levrek Gratine Malzemeler 800 gram levrek 200 gram ıspanak 20 gram krema 25 gram kaşar 5 gram tuz...
Read moreDetailsYapılan araştırmalara göre, sofralarımıza lezzet katan Karadeniz hamsisi, çocukların zeka gelişimine yardımcı oluyor. Araştırmalar, hamside bol miktarda bulunan omega-3 ve...
Read moreDetailsSevgi Pınarı (Pembe Biberli Dil Balığı) Malzemeler 3 adet dil balığı ( fileto edilmiş 6 parça ) 5 çorba kaşığı...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki