Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Ispanak Yatağında Levrek Gratine
Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Puan ver
Ispanak Yatağında Levrek Gratine

Malzemeler

800 gram levrek

200 gram ıspanak

20 gram krema

25 gram kaşar

5 gram tuz

25 gram karabiber 

Ispanak Yatağında Levrek Gratine Tarifi:

Levrek filetoları ızgarada 14 dakika kızartın. Kremayı tavada 5 dakika kaynatıp levreğin üzerine dökün. Üzerine rendelenmiş kaşar serperek fırına verin. 4 dakika süreyle kızardıktan sonra çıkartın. Ispanakları yıkayıp doğradıktan sonra tavada 5 dakika soteleyin. Tuz ve karabiber katın. Biraz çiğ krema ilave edip, tabağın ortasına koyun. Üstüne levrekleri yerleştirip süsleyin.

 

OKU ➤  Fisherman’s Pie

Tavsiye

Ev Yapımı Peynir

Ev Yapımı Peynir

Puan ver Ev Yapımı Peynir (4 Parça Peynir İçin) Malzemeler: 1 litre günlük süt 2 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz