Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Pudingli ve Çilekli Helva

Pudingli ve Çilekli Helva

Puan ver

pudingli_ve_cilekli_helva_yemek_zevkiPudingli ve Çilekli Helva İçin Malzemeler:

2 adet büyük boy kağıt helva

1 paket hazır puding

Süt

Taze çilek

(4 Porsiyon İçin)

Pudingli ve Çilekli Helva Hazırlanışı:

Pudingi paket üzerinde verilen tarifteki süt miktarını yarım bardak azaltarak pişirin. Ocaktan alın. Arada bir çırparak pütürleşmeden soğumaya bırakın.

Kağıt helvanın her ikisini de kırmadan enine ikiye ayırın. Her katın arasına incecik dilimlenmiş çilek ile pudingi paylaştırın. En son pudingi yayıp taze çilekle süsleyin. 1 saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapın.

 

OKU ➤  Şeftali Püreli Dondurma

Tavsiye

 “Hayallerimin peşinden koştum...”

 “Hayallerimin peşinden koştum…”

Puan ver  “Hayallerimin peşinden koştum…” İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Öykü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz