Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Narenciyeli Kereviz ve Rezene Salatası

by Yemek Zevki Editör
10 Ocak 2018
in Salata Tarifleri, Tarifler
468 25
0
Narenciyeli Kereviz ve Rezene Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Narenciyeli Kereviz ve Rezene Salatası

Narenciyeli Kereviz ve Rezene Salatası

Malzemeler:

1-2 adet büyük kereviz (500 gram kadar)

1 baş rezene

2 adet greyfurt

2 dal kereviz sapı

3 yemek kaşığı dolmalık fıstık

2 yemek kaşığı zeytinyağı

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Rezeneleri mandolin yardımı ile çok ince dilimleyin.

1 adet greyfurtun suyunu sıkın ve bu suda rezeneleri yaklaşık 30 dakika marine edin.

Kerevizleri de mandolin yardımı ile çok ince doğrayın.

Kereviz saplarını verev şeklinde doğrayın.

Dolmalık fıstıkları hafifçe renk alana kadar yağsız olarak bir tavada kavurun.

Rezeneleri greyfurt poker nasıl oynanır suyundan alarak süzün.

Kalan greyfurt suyuna zeytinyağını ekleyip sos haline getirin.

Greyfurtun etli kısımlarını dilim dilim çıkartın ve tüm malzemeyi karıştırarak servis edin.

Tags: MalzemelerNarenciyeli Kereviz ve Rezene SalatasıNarenciyeli Kereviz ve Rezene Salatası nasıl yapılırpratik yemek tariflerisalata tarifiTarifleryemek tarifleri
Previous Post

Yeşil Smoothie Bowl

Next Post

Sarımsaklı Et Kapama

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sarımsaklı Et Kapama

Sarımsaklı Et Kapama

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki