Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Pasta Tarifleri

Milföy Pasta

by Yemek Zevki Editör
02 Ekim 2017
in Pasta Tarifleri
478 15
0
Milföy Pasta
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Milföy Pasta

(4 Kişilik)

Malzemeler:

9 adet hazır milföy hamuru

250 ml. süt

1 çay bardağı toz şeker

Yarım çay bardağı un

1 tatlı kaşığı buğday nişastası

3 adet yumurtanın sarısı

1 paket vanilya

1 tatlı kaşığı tereyağı

Pudra şekeri

Frambuaz taneleri

Hazırlanışı:

Milföy hamurlarını hafif unlanmış tezgahta açıp ortadan ikiye kesin ve yağıl kağıt serili fırın tesisine dizin. Üzerlerini çatalla veya kürdanla delin. Önceden ısıtılmış Güvenilir Rulet Siteleri 200 dereceye ayarlı fırında, kızarana kadar pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

Krema için; Sütü, şekeri, unu, nişastayı, yumurta sarılarını ve vanilyayı sos tenceresine alın. Orta ateşte, muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Tereyağını ekleyin. Karıştırın. Birkaç taşım kaynatıp ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

Pastayı 3 kat olacak şekilde, aralarına hazırladığınız kremayı ortasına sürerek tamamlayın. En son kata pudra şekeri serpin, frambuaz taneleri ile süsleyin. Hemen servis yapın.

Tags: Milföy PastaMilföy Pasta nasıl yapılırTarifleryemek tarifi
Previous Post

Kalbi Vuran 3 Önemli Tehlike

Next Post

Naneli Ananaslı Smoothie

Yemek Zevki Editör

Next Post
Naneli Ananaslı Smoothie

Naneli Ananaslı Smoothie

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki