Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler

Közde Kabaklı Patlıcan

by Yemek Zevki Editör
25 Haziran 2016
in Tarifler
468 25
0
Közde Kabaklı Patlıcan
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kozde-kabakli-patlican

Közde Kabaklı Patlıcan

(4 – 6 Kişilik)

Közde Kabaklı Patlıcan İçin Malzemeler

8 adet orta boy patlıcan

Yarım demet dere otu

200 gram haşlanmış siyah mercimek

4 adet kabak

4 diş sarımsak

50 gram tereyağı

Közde Kabaklı Patlıcan Hazırlanışı

Patlıcan ve kabakları elektrikli ızgarada veya mangalda közleyin. Közlenen patlıcanların kabuklarını soyduktan sonra,  suyunu salması için 1 saat süreyle bir süzgeçte bekletin. Beklerken kabakları küçük küçük küp şeklinde doğrayın. Geniş ve çukur bir kaba alın ve dereotunu ekleyin. Bir teflon tavaya tereyağını koyup eritin. Siyah mercimek ve havanda döğdüğünüz sarımsağı ekleyip 2 dakika süreyle soteleyin. Daha sonra bu karışımı kapaklarla karıştırın. Soyulmuş patlıcanların içini açıp kabaklı mercimekli harç ile doldurun. Yanında sarımsaklı yoğurt ile servis edin.

#KözdeKabaklıPatlıcan #KözdeKabaklıPatlıcanTarifi #KözdeKabaklıPatlıcanMalzemeler #KözdePatlıcan #YemekZevki #YemekZevkiDergisi

Tags: KözdeKabaklıPatlıcanKözdeKabaklıPatlıcanMalzemelerKözdeKabaklıPatlıcanTarifiKözdePatlıcanyemekzevkiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Akya Balığı Yahnisi

Next Post

Cheesecake

Yemek Zevki Editör

Next Post
Cheesecake

Cheesecake

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki