Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 39)

Haber Turu

Günaydın’dan Karadeniz’e Yatırım  

Etseverlerin ilk tercihi olan Günaydın, 43. şubesini Samsun’da açtı. Günaydın’ın “Kasap & Steakhouse” konseptiyle açılan restoran ilk gününde yoğun ilgi gördü. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çakır, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ve Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Tanrıverdi’nin katıldığı açılışta Günaydın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan “Farklı şehirlerde, bize …

Devamını oku »

Pakmaya’dan Ramazan Ayına Özel Tarifler

Yeni ürünleriyle Ramazan ayına pratik tarifler ile girmeye hazırlanan Pakmaya, kadınların mutfaktaki en değerli yardımcısı. 3 yıl önce girdiği pişirme ve toz tatlı pazarındaki başarısını geleneksel lezzetteki Türk tatlıları ile taçlandıran Pakmaya, ürünleri ile tüketicilerin ilgi odağı haline geldi. Geliştirdiği ürünler ile mutfakların vazgeçilmezi olan Pakmaya, yüzde 100 Türk sermayesi olarak girdiği Türk tatlıları pazarında liderliğe oynuyor. Ramazan’da hangi tatlıyı …

Devamını oku »

Spago’dan 45 Dakikalık Lezzet Molası

Spago, günün yoğun temposuna sağlıklı, lezzetli ve keyifli 45 dakikalık bir mola vermek isteyenleri bekliyor. Üst üste 21 sene boyunca Oscar ödül törenlerinin resmi partilerini düzenleme başarısı gösteren, iki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın ikonik restoranı Spago, günün yoğun temposuna sağlıklı, lezzetli ve keyifli bir mola vermek isteyenler için özel bir menü hazırladı. İstanbul’un ve iş hayatının hızlı …

Devamını oku »

SuperFresh İle Bereketli Ramazan Ve Bayram Sofraları Hazırlayın

Ramazan ayında ve Bayram’da sevdikleri için en özenli ve zengin sofraları hazırlamak isteyenler SuperFresh ürünleriyle mutfağa girecek. Geleneksel lezzetleri börekler, mantılar, tatlılar SuperFresh’le sofraları zenginleştirecek. 11 ayın sultanı Ramazan’da en büyük dert, kalabalık iftar sofralarında herkesi mutlu edecek menüler oluşturmaktır. SuperFresh, börek çeşitlerinden mantıya, köfteden tatlıya geniş ürün ailesiyle iftar sofralarına yakışır lezzetler hazırlamak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak. Türkiye’nin lider dondurulmuş …

Devamını oku »

Pril ’den greyfurt ve bitki özlü “Açelya’nın Mutfak Sırları” serisi…

Türkiye’nin ilk sıvı bulaşık deterjanı Pril, yaza özel yeni serisiyle bir kez daha mutfaklara yenilik getiriyor. Yağlara ve kurumuş kirlere kaşı üstün formülünü, marka yüzü Açelya Akkoyun’un pozitif enerjisi ile birleştiren marka, “Açelya’nın Mutfak Sırları” serisi ile yaza merhaba dedi. Pril’in yeni serisi, greyfurt ve bitki özlü olmak üzere 2 varyanttan oluşuyor. Tüm hamarat hanımlar gibi Pril’in marka yüzü Açelya …

Devamını oku »

Reis Gıda, Spesiyal Ürünlerini Vakumlu Ambalaj İle Tüketiciye Sunuyor

Reis Gıda, vakumlu ambalaj ile piyasaya sunduğu siyah pirinç, kepekli pirinç ve buğday irmiği çeşitleriyle tüketiciyi sağlıklı ve hijyenik ürünlerle buluşturmayı sürdürüyor. Avrupa Gıda Hijyeni Sertifikası olan HACCP belgesini sektöründe ilk alan Türk firması unvanını sahip olan Reis, vakumlu ambalajlar ile satışa sunulan ürün çeşitleriyle vakumlu ambalajın sağlık ve hijyen yönünden önemini vurguluyor Sağlıklı ve dengeli beslenmenin “olmazsa olmazı” olan …

Devamını oku »

Değişen Tüketici Tercihleri Meyve Suyunda Büyüme Fırsatı Oluşturuyor

Dünya Meyve Suyu Günü’nde Tetra Pak, sağlıklı ürünlerin büyüme potansiyelinden ve dünyadaki yenilikçi ürünlerden bahsetti. Türkiye’deki meyve suyu pazarının fırsatlarının değerlendirildiği Dünya Meyve Suyu Günü’nde Tetra Pak Orta Doğu ve Afrika Pazarlama Müdürü Seda Solmaz, “Değişimin Işığında Büyüme Fırsatlarını Yakalama” adlı sunumunda Türkiye ve Dünya meyve suyu pazarındaki sağlıklı ürünlerin büyüme potansiyelinden ve dünyadaki yenilikçi ürünlerden bahsetti. Türkiye’nin küresel meyve …

Devamını oku »

Özsüt’ün Yaz Menüsü Yine Rengarenk

Özsüt, yaz menüsüne geçmesiyle,  taptaze meyveler ve ferahlatıcı tatlar ile bu yaz da mutluluğun tadı her geçen gün arttırıyor.  Pastalar, dondurmalar, geleneksel tatlılar, hafif atıştırmalıklar ve buz gibi nefis içecekler ile Özsüt rengarenk bir yaz geçirecek. Bu yılki yaz menüsünün başrolündeki mini pastalar ise Özsüt misafirlerini kendine hayran bırakacak. Yazın gelişi ile Özsüt de lezzetlerine ve renklerine yenilerini ekledi. Onlarca …

Devamını oku »

Nestlé’nin “Beslenebilirim” Projesine Birincilik Ödülü

Nestlé’nin “Beslenebilirim” projesi, kurumsal sosyal sorumluluk alanında en iyi proje seçildi. Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve ilk kez ulusal ölçekte gerçekleştirilen Halkla İlişkiler Çalışmaları ödüllerinde; Nestlé’nin çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan “Beslenebilirim” projesi, kurumsal sosyal sorumluluk alanında en iyi proje seçildi. Halkla ilişkiler alanında uzman 7 kişiden oluşan jüri tarafından proje değerlendirmeleri yapılan Halkla …

Devamını oku »

Unilever Food Solutions Geleceğin Şefleri İle Mutfağa Girdi

Unilever Food Solutions, Antalya’da aşçılık okullarından 25 öğrencinin katılımıyla mutfak eğitimi düzenledi. Ev dışı gıda sektörünün gelişmesi için eğitime büyük önem veren ve öncü çalışmalar yapan Unilever Food Solutions, aşçılık okullarından 25 öğrencinin katıldığı, otel kanalında en çok tercih edilen tatlı ve yemekler için Unilever Food Solutions Mutfak Yöneticisi Yasemin Ataman’ın yönetiminde bir mutfak eğitimi gerçekleştirdi. Etkinlikler kapsamında geleceğin şeflerine, …

Devamını oku »