Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Kurabiye Tarifleri

Fındıklı Un Kurabiyesi

by Yemek Zevki Editör
28 Ocak 2017
in Kurabiye Tarifleri
468 25
0
Fındıklı Un Kurabiyesi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Çay saatine ne hazırlasak?

Çayın veya kahvenin yanında pastane lezzetleri tadında çeşitler hazırlayabilir, konuklarınızı şaşırtabilirsiniz…

Fındıklı Un Kurabiyesi

(1 Tepsi İçin)

Fındıklı Un Kurabiyesi Malzemeler:

125 gram tereyağı
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
2 çorba kaşığı buğday nişastası
2,5 su bardağı un
1 kahve fincanı ince çekilmiş fındık içi
Üzeri İçin:
Yarım su bardağı pudra şekeri

Fındıklı Un Kurabiyesi  Hazırlanışı:

Tereyağını, sıvı yağı ve pudra şekerini krem haline gelene dek çırpın. Elenmiş un ile nişastayı ekleyin. İyice yoğurun. En son fındık içini ekleyin, biraz daha yoğurun. Hamurdan küçük toplar elde edin, yağlı kağıt üzerine dizin. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında, 15 dakika pişirin. Kurabiyeleri fırından çıkarın, henüz sıcakken bolca pudra şekeri serpin.

Fotoğraflar: Hande GÖKSAN – Yapım: İnci BAK

Previous Post

Şekersiz Kestane Unlu Muffin

Next Post

Portakallı Kurabiye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakallı Kurabiye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki