Ana Sayfa » Günün Tarifi » Kayısılı ve Çikolatalı Milföy Börek

Kayısılı ve Çikolatalı Milföy Börek

Malzemeler:

10 adet kayısı

6 adet hazır milföy hamuru

2 çorba kaşıı bitter damla çikolata (veya parça çikolata)

Tarçın

Pudra şeker

Hazırlanışı:

Milföyleri oda ısısında yumuşatın. Yalı kaıt serili fırın tepsisine yan yana bitiştirerek bütün bir dikdörtgen hamur oluşturun. Çikolata parçacıklarını elinizle bastırarak hamurun içine batırın. Üzerlerine ikiye kesilmiş kayısıları yerleştirin. Kayısıların içine de çikolata parçacıkları ile doldurun, tarçın serpin. 200 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Fırından alın, hemen pudra şeker serpip servis yapın.

#börek #çikolata #kayısı

Tavsiye

Erikli ve Marmelatlı Milföy Börek

Fotoğraf: Murat ERDOĞAN – Yapım: İnci BAK (2 Kişilik) Malzemeler: 4 adet hazır milföy hamuru …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.