Ana Sayfa » Etiket arşivi: haber (sayfa 5)

Etiket arşivi: haber

Ramazan’daki Tatlı İhtiyacınızı Sütlü Tatlılar İle Giderin

Tatlı, Ramazan sofralarımızın vazgeçilmezi.  Ancak uzmanlar uyarıyor;  Haziran-Temmuz ayı gibi yılın en sıcak ve günlerin en uzun olduğu döneme gelen bu Ramazan ayında, ağır şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlıları tercih edin. Ramazan ile birlikte beslenme şeklimizde büyük değişiklikler meydana geliyor. Yemek saatlerinde olduğu kadar, yediğimiz yemeklerin çeşitliliği de artıyor. 16-17 saati bulan açlık ve susuzluk ile sofralar daha zengin tutuluyor, …

Devamını oku »

Godiva ’dan Nazar Boncuklu Bayram Koleksiyonu

1926’dan günümüze çikolata ile lüksü buluşturan Godiva, Ramazan Bayramı için özel tasarlanan, desenlerinde nazar boncuğunu merkeze alan kutularını müşterilerinin beğenisine sundu. Godiva’nın pralin ve trüfleri zengin motiflerin süslediği özel kutularında satılacak. Ramazan Bayramı’nın geleneksel ikramı ve armağanı çikolata, Godiva mağazalarında özel sunumuyla da dikkat çekiyor. Godiva’nın 2014 Bayram Koleksiyonu,  Ortadoğu kültüründeki zengin motiflerden esinlenerek tasarlandı. Bütününde nazar boncuğunu merkeze alan …

Devamını oku »

Danone Milkshake İle Bu Yaz Çocuklar Çok Eğlenecek

Türkiye’nin ilk taze milkshake’i Danone milkshake, haziran ayında raflardaki yerini alıyor. Yemek araları için hem ferahlatıcı hem de eğlenceli bir alternatif olan Danone Milkshake, çilek-vanilya & bisküvi tat seçenekleri ve özel paket dizaynlarıyla çocuklara farklı bir deneyim sunuyor. Kıvamlı yapısıyla doyurucu bir özelliğe sahip Danone milkshake, soğuk içilmesi gereken ferahlatıcı ve sağlıklı bir ara öğün alternatifi.  Danone Milkshake, tüketicilere çilek-vanilya& …

Devamını oku »

Banvit, Diyetisyenlere Sağlıklı ve Güvenilir Piliç Üretiminin Yol Haritasını Anlattı

‘Dünya Diyetisyenler Günü’nde 250 diyetisyen İstanbul’da Banvit’in evsahipliğinde düzenlenen gecede ‘sağlıklı ve güvenilir piliç’ için buluştu. ‘Dünya Diyetisyenler Günü’nde 250 diyetisyen İstanbul’da Banvit’in evsahipliğinde Gıda sektörünün önde gelen üreticilerinden Banvit diyetisyenler ile İstanbul’da biraraya geldi. Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener’in açılış konuşmasını yaptığı gecede Banvit’in üretim süreci ve uygulanan kalite güvence sistemlerinin yanı sıra piliç üretimi ve yetiştiriciliği ile …

Devamını oku »

Hayykitap Hayat Güzeldir Serisinden Sevgili Mutfak Çıktı

Yemek yapmayı öğrenmek isteyenler için hazine değerinde bilgiler; bolca fotoğraflı, bolca açıklamalı, tamamı denenmiş tarifler bu kitapta… Arzu Aygen’in sağlık ve lezzet güvencesiyle! Yemek yapmayı unuttuk. İşlerimiz çok, vaktimiz yok. Her köşe başında pideciler, çorbacılar, kebapçılar. Mutfak kahvenin suyunu ısıttığımız, buzdolabındaki meşrubata uzanmak için girdiğimiz yer. Evin fazla kullanılmayan bir odası… Sevgili Mutfak, işte bütün bu küsmüş mutfakların gönlünü almak, …

Devamını oku »

Ramazanda Pratik Yemekler İçin Braun Multıquıck 775 Blender

Braun, yemek yapmayı sevenlere Ramazan ayında son derece pratik bir blender alternatifi sunuyor. Braun ‘MQ775 Patisserie Blender Seti’, tek tuşla tüm hızlara kolayca ulaşabilen Smart Speed teknolojisi ile Ramazan sofranızı lezzetli yemeklerle donatmanıza yardımcı oluyor. Küçük ev aletlerinde tasarladığı yenilikler ve sunduğu pratik çözümlerle dikkat çeken Braun MQ775 Patisserie Blender Seti, kadınların mutfaklarındaki yardımcısı. Üstün Alman teknolojisi ışığında geliştirilen ürün, …

Devamını oku »

Yumurta Omega 3 Değil, Proteini İçin Alınmalı

Yumurta Üreticileri Merkez Birliği (YUM-BİR) Genel Sekreteri Hüseyin SUNGUR, tüketicilere yumurtayı proteini için tüketmelerini tavsiye ederek yumurtayla ilgili bilgi verdi. YUM-BİR Genel Sekreteri Hüseyin SUNGUR, Türkiye’de protein tüketiminin dünya standartlarının çok altında olduğunu, tüketicilerin sağlıklı yaşam için karbonhidrat ağırlıklı beslenme yerine daha fazla protein ihtiva eden gıdalara yönelmeleri gerektiğini söyledi. Tavuklara “Omega 3” ya da “selenyum” katkılı yem verilmesi halinde …

Devamını oku »

İftar Sofrasında Gaggenau Buharlı Fırınlar İle Çeşitli Lezzetlere Yolculuk

Gaggenau 200 Serisi Buharlı Fırınlar,  lezzet ve çeşitliliğin en çok ihtiyaç duyulduğu Ramazan döneminde, benzersiz nem-sıcak hava kombinasyonuyla buharla pişirme, normal pişirme, hamur işi pişirme, buğulama, tekrar ısıtma, suyunu çıkarma olanaklarının yanı sıra mayalama, ızgara yapma veya gratine etme özellikleriyle mutfaktaki hayatı kolaylaştırıyor ve iftar sofralarına hak ettiği afiyeti getiriyor. Ramazan ayı, sağlıklı beslenmenin, çeşitli pişirme türlerine imkân veren mutfak …

Devamını oku »

Lahmacun Brüksel’de “Üstün Tat Ve Kalite Ödülü”Ne Layık Görüldü

Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün (International Taste & Quality Institude – ITQI) 1961 yılından beri her yıl düzenlediği lezzet ve kalite ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Ülkemizin ilk ve tek Superior Taste Award sahibi çiğ köfte üreticisi Tatlıses Gıda, geçtiğimiz gün düzenlenen törende lahmacun ile de aynı ödüle layık görüldü. Geleneksel lezzetlerimizi başarıyla ulusal arenada temsil eden marka, dünya …

Devamını oku »

Profilo’dan inox görünümlü yılın en şık katı meyve sıkacağı

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, fonksiyonu kadar şık tasarımı ve inox görünümü ile dikkat çeken yeni MP8000 meyve sıkacağı ile daha fazla sağlık ve lezzet vaat ediyor. Estetik tasarımı ile özellikle yeni evli çiftlerin, yalnız yaşamayı tercih edenlerin tercihi olmaya aday Profilo MP8000 meyve sıkacağı yüksek performans, kullanım kolaylığı ve ergonomiyi bir arada sunuyor. Mutfaklarında doğadan gelen lezzete ve sağlığa yer …

Devamını oku »