Ana Sayfa » Etiket arşivi: haber (sayfa 18)

Etiket arşivi: haber

UNO, 1 Milyar Lira Ciro Hedefi İle Gıda Kategorisinde

Ekmek sektöründe sağlık, tazelik ve yeniliğin öncüsü UNO, iki yılda 90 milyon dolarlık yatırım ile beş üretim tesisi daha açacak. Yeni yatırımlarıyla UNO’nun hedefi, 2018’de 1 milyar liralık ciro ile gıda alanında en büyük şirketler arasına girmek. UNO’nun büyüme hedefleri, Yıldız Holding’in artan ortaklığı ile güç bulacak. 30 milyar lira büyüklüğündeki Türkiye unlu mamuller pazarında, 2011 yılında 300 milyonuncu ekmeğini …

Devamını oku »

Komili İle Ayvalık’ta Zeytin Hasadı Coşkusu

135 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin en eski zeytinyağı markası olan Komili, Ayvalık Ticaret Odası öncülüğünde 1-3 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 9. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri’ne ana sponsor olarak destek verdi ve hasat coşkusunu Ayvalıklılarla birlikte yaşadı. 9. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri’ne Anadolu Grubu Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Tuncay Özilhan da katılım gösterdi. Zeytinyağı sektörüne emek verenlerle Ayvalık halkının bir …

Devamını oku »

Kahve Keyfini Yakınlarda Arayanlara: De’longhı Esam 6600

İtalyan stilini tüm ürünlerine zarifçe yansıtan De’Longhi, ESAM 6600M Kahve Makinesi ile kahve tutkunlarına leziz şölen sunuyor. Tek tuşla üç çeşit kahve hazırlayabilen ESAM 6600M her damak zevkine göre ayrı tatlar sunuyor. Dünyada kahve makineleri alanında birinci olan De’Longhi’nin, inovasyon teknolojilerini kullanarak tasarladığı ESAM 6600M Kahve Makinesi ile tek tuşla 3 çeşit kahve hazırlamak mümkün. De’Longhi ESAM 6600M tam otomatik …

Devamını oku »

Büyük Şefler, Nişantaşı’nda Misafirlerini Kapıda Karşılıyor

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine uzanan, farklı tatları ve birbirinden lezzetli seçenekleriyle Big Chefs, 17. şubesiyle artık İstanbul’un en prestijli yaşam merkezi Nişantaşı’nda hizmet veriyor. City’s Alışveriş Merkezi’nin sinema katında yer alan Big Chefs, yepyeni menüsü ile kış ayları boyunca misafirlerini sıcacık atmosferinde ve Nişantaşı’nın keyifli manzarası eşliğinde ağırlayacak. Ekim ayı itibariyle 17. şubesini Nişantaşı’nda yer alan City’s Alışveriş Merkezi’nin en üst katında hayata geçiren Big …

Devamını oku »

ETİ Burçak efsanesi şimdi ‘Sütlü Çikolatalı’

Türkiye’nin ilk lifli bisküvisi Eti Burçak, ‘Sütlü Çikolatalı’ yeni çeşidiyle raflarda! ETİ Burçak Sütlü Çikolatalı bol lifli, lezzetli, ağızda dağılan, geleneksel Eti Burçak bisküvisini, nefis sütlü çikolata ile buluşturarak bisküvi keyfini ikiye katlıyor! Lifli ürünler arasında bir ilk olan sütlü çikolatalı çeşidi ile daha farklı ve lezzetli bir ürün sunan ETİ Burçak Sütlü Çikolatalı, tüketicilerin gönlünde taht kurmaya aday!

Devamını oku »

Doygun’dan Türkiye’de İlk Kez Okullara Özel Katkısız Ekmek

Ambalajlı katkısız tam buğday ekmeğinin Türkiye’deki ilk üreticisi ve isim babası olan Doygun Ekmek, okul kantinlerine özel yepyeni iki ürüne daha imza attı. Türkiye’de ilk kez Doygun Ekmek tarafından hayata geçirilen Doygun Tam Buğday Hamburger ve Sandviç Ekmekleri yüzde yüz tam buğday unundan üretiliyor ve hiçbir katkı maddesi içermiyor. Okul kantinlerinde satılan hamburger ve sandviçlerin baş tacı olacak katkısız Doygun …

Devamını oku »

Emek Tarifinden Finale

Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, “Grandma’s Design” projesinde Türkiye’yi temsil ediyor. Türkiye’nin ilk Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’ne ev sahipliği yapan Yeditepe Üniversitesi, Avrupa Birliği’nin Kültür Projesi “Grandma’s Design” kapsamında yapılan yarışmada finale kaldı. Geleneksel yemek tarifleri ile tasarımı bir araya getiren yarışmada ilk olarak Türkiye, İtalya, Belçika, Hollanda ve Finlandiya’dan seçilen 85 büyükannenin geleneksel olarak hazırladıkları tatlı …

Devamını oku »