Ana Sayfa » Etiket arşivi: Basit Yemekler (sayfa 73)

Etiket arşivi: Basit Yemekler

Yazın Renklerini Gökkuşağı Serisiyle Mutfağınıza Taşıyın

Bakteri barındırmayan, metal içermeyen, meyve ve sebzelerin vitamin değerlerini koruyan özellikleriyle hijyenik ve sağlıklı yemekler hazırlanmasını sağlayan Cerablade seramik bıçaklar, gökkuşağı serisiyle göz kamaştırıyor. Yüzde 100 seramikten oluşan bıçaklar sağlığını düşünen ve nefis yemekler hazırlamayı seven herkesin ilk tercihi oluyor. Kesme ve doğrama işleminin kolaylıkla yapılmasını sağlayan, bileme gerektirmeyen ve metal içermeyen bıçaklar; doğal beslenmekten vazgeçmeyenler için ideal bir seçim …

Devamını oku »

Tapasuma ile Boğaz’da İftar Keyfi

Çengelköy kıyısında, Sumahan on the Water Hotel bünyesinde yer alan Tapasuma Restaurant, Executive Chef Gökay Çakıroğlu’nun hazırladığı birbirinden lezzetli ve zengin iftar sofralarıyla konuklarını ilk kez bu ramazan ayında ağırlayacak. Açılışının üzerinden henüz altı ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen İstanbul’un önemli lezzet duraklarından birisi haline gelen Tapasuma, Türk ve dünya mutfaklarından oluşan a la carte menüye ek olarak …

Devamını oku »

Frutarom, Etol Türkiye ile güçlerini birleştirdi

Gebze’de 5 bin metre karelik kapalı alanda kurulu, ARGE ve Kalite Laboratuvarları, Pilot Tesis, Üretim ve Depolama tesislerinin açılışını yapan Frutarom ve Etol Türkiye, yollarına birlikte devam edecek. Gıda sektörüne sunduğu geniş aroma, çeşni ve fonksiyonel ürün seçenekleriyle tüm dünyadaki müşterilerine yaklaşık 1 asırdır hizmet vermekte olan Frutarom ve Etol; aroma ve lezzet ortaklığı yolunda operasyon birleşimini Türkiye’de de tamamladı. …

Devamını oku »

Ramazan’da keyifli anları HUQQA ile yaşayın

Ramazan’da Boğaz manzarası eşliğinde keyif ve huzur dolu bir masada Türk mutfağının sofralardaki en özel lezzetleriyle buluşmak isterseniz, HUQQA tam size göre. Son zamanların en gözde mekanı HUQQA, oldukça iddialı olduğu yöresel tatlarla bezenen zengin Ramazan menüleriyle misafirlerine keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Dumanı ü tünde “Hünkar Beğendi”, göze olduğu kadar damağa da hitap eden “Piliç Topkapı”, “Kuzu İncik”, “Piliç Sarma”, …

Devamını oku »

Bayram sofraları Dore Paprika ile şenleniyor!

Ev konforunda alışveriş imkanı sunan Dore, yeni seramik pişirme grubu Paprika ile bayram sofralarına üstün performans ve lezzet getiriyor. Ramazan Bayramı’nda da hanımların en büyük yardımcısı olmayı hedefleyen Dore’nin Ağustos ayı kataloğunda yer alan Paprika Serisi, Ramazan Bayramı’na özel yüzde indirimi ile dikkat çekiyor. Çevreye duyarlı nano seramik iç kaplaması ile çizilmelere dayanıklı olan Paprika ürünlerinin özel tasarımlı tabanı, ısıyı …

Devamını oku »

Sultan Dana Kavurma İle Yapılan Tostlar Daha Lezzetli

Sultan Et, bu geleneksel lezzeti Tarım Bakanlığı’nın Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak ürettiği Sultan Dana Kavurma ile tüketicinin beğenisine sunuyor. Sultan Dana Kavurma ile hazırlayacağınız tostları damak tadınıza uygun tüketebilirsiniz. Tost hem pratik hem de lezzetli olması nedeniyle artık kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Sofralarımızın vazgeçilmezi haline gelen tost, artık Sultan Dana Kavurma ile daha lezzetli. Sultan Et, ürünlerinin …

Devamını oku »

Sahur ve iftar sofrasında dikkat edilmesi gerekenler

Ramazan’da sağlıklı beslenme kurallarına özen gösterilmesi, sofraların bu doğrultuda hazırlanması büyük önem taşıyor. TEKSÜT Beslenme Danışmanı Diyetisyen Esra Baş Toktay, sahurda ağır yemekler yerine kahvaltılık besinlerin tercih edilmesinin daha uygun olduğunu, peynir çeşitleri, süt ve süt ürünleri, yumurta gibi protein içeriği yüksek olan besinlerin, mideyi daha geç terk ettikleri için tokluk süresini uzatacağını vurguladı. İftarda ise çorbanın başlangıç olarak en …

Devamını oku »

Diyetisyenler Wasa lezzetleriyle buluştu

Dünyanın lider gevrek ekmek markası Wasa, bu yıl dördüncüsü Hacettepe Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları”nda katılımcılara sağlıklı lezzetler sundu. Sağlıklı beslenmek isteyenler için üretilen, 2000 yılında Türkiye pazarına giren İsveç’in geleneksel ekmeği tam tahıllı Wasa, 27 – 29 Haziran tarihleri arasında “Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri Mezuniyet Sonrası Eğitim Programları” …

Devamını oku »

Philips’in Yeni Aroma Kutulu Izgarası Mutfağınıza Geliyor

Farklı ve eşsiz bir lezzet deneyimi arayanların imdadına, pişirilen yiyecekleri talaş aroması ve baharatlar ile daha zengin hale getiren yeni Philips Aroma Kutulu Izgara yetişiyor. Buhar haznesi suyla doldurulduğunda etinizi daha yumuşak bir şekilde pişiren Philips Aroma Kutulu Izgara sayesinde mutfakta ustalara taş çıkartmak artık elinizde! Barbekü deneyimini iç mekanlara taşıyan Philips Aroma Kutulu Izgara, daha yumuşak ve lezzetli ızgaralar …

Devamını oku »

Palivor Çiftliği’nden Keçi Yoğurdu

2011 Avrupa Gayrımenkul Ödüllerinde Avrupa’nın en iyi çiftlik projesi seçilen Palivor Çiftliği Keçi Yoğurdu ile özel ürünü ile seçici sofralara macrocenter’larda hitap ediyor. Trakya’da, Kırklareli ili’nin Demirköy İlçesinde, 1700-1800’lü yıllarda Istranca ormanlarının içerisinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği 2011 yılında yeniden hayata döndürülerek tarım ve hayvancılık ile ilgili faaliyetlerine yeniden başladı. Palivor Çiftliği sofralara yepyeni ve eşsiz lezzetler getiriyor. …

Devamını oku »