Etiket: Balık

Balık Kokoreç

Balık Kokoreç

Balık Kokoreç Malzemeler: 3 çorba kaşığı sıvı yağ 2 çorba kaşığı tereyağı 1 adet büyük boy soğan 2 diş sarımsak, ezilmiş ...

Levrek Beyti

Levrek Beyti

  Levrek Beyti Tarifi Malzemeler: 400-450 gram levrek 2 dilim bayat ekmek 1 kahve fincanı sıvı yağ Tuz, pul biber, kekik, ...

Balık Buğulama

Balık Buğulama

Balık Buğulama Tarifi Balık Buğulama İçin Malzemeler: 4 adet orta boy levrek (temizlenmiş, fileto haline getirilmiş, balık suyunu kullanmak için kemikleri ve kafasını ayrı ...

Balık İskender

Balık İskender

Balık İskender İçin Malzemeler 60 gram patates 20 gram yoğurt 25 gram domates 100 gram mezgit fileto (1 Kişilik) Balık ...

Levrek Marin

Levrek Marin

Levrek Marin İçin Malzemeler 1 adet levrek 1 adet elma 1,5 bardak sıvı yağ 2 yemek kaşığı hardal 1 adet ...

Sütlü Balık

Sütlü Balık

Sütlü Balık İçin Malzemeler;  1 adet 400-450 gram levrek veya çupra 200 gram kültür mantarı 150 gram kaşar peyniri 600 ...

Çiğ Tüketime Dikkat!

Çiğ Tüketime Dikkat!

Çiğ balıkta bulunan bir parazitin B12 vitamini eksikliğine neden olduğunu belirten uzmanlar, B12 vitamini eksikliğinin ise insanda bunama benzeri bir ...

Her Mevsim Sevilen Tat Balık

Her Mevsim Sevilen Tat Balık

Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülke olan Türkiye’de 1922 yılından bu yana balıkçılık yapan Kocaman Balıkçılık, her mevsim gönül rahatlığıyla ...

Page 4 of 17 1 3 4 5 17