Ana Sayfa » Video Galeri » Dut Çullaması Nasıl Yapılır?
dut çullaması

Dut Çullaması Nasıl Yapılır?

Dut Çullaması Nasıl Yapılır?
Puan ver

Dut Çullaması

Dut Çullaması İçin Malzemeler

Tereyağ
Yumurta
Sıcak suyla ıslanmış ayıklanmış dut

Dut Çullaması Yapılışı

Tereyağını bir tavada eritiyoruz.
Ardından dutları kısa bir süre yağda kavuruyoruz.
Üzerine ayrı bir kapta kırıp çırptığımız yumurtaları döküyoruz.
Karıştırmadan pişiriyoruz.
Sıcak servis ederek kahvaltımızda afiyetle yiyoruz.

Bir Yorum

  1. şefim elinize sağlık çok pratik olmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz