Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Balık Köfte

by Yemek Zevki Editör
09 Eylül 2016
in Balık Yemekleri
473 20
0
Balık Köfte
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

balik-kofteBalık Köfte Malzemeler:
500 gram levrek eti
2 dilim bayat ekmek
1 kahve fincanı sıvı yağ
Tuz, pul biber, kekik, karabiber
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
4-5 dal taze soğan, ince kıyılmış
3-4 dal maydanoz, ince kıyılmış
50 gram rendelenmiş kaşar peyniri

Balık Köfte Hazırlanışı:
Levrek etini çatalla ezip çukur bir kaba alın. Bayat ekmek içlerinin kenarlarını kesin. İçini suyla ıslattıktan sonra fazla suyunu avucunuzla sıkın. Yoğurma kabına ilave edin. Sıvı yağ dışındaki tüm malzemeyi de ekleyin. Yoğurun. Hamurdan yarım mandalina büyüklüğünde parçalar koparın, avucunuzun içinde yassılaştırın. Geniş ve yapışmaz yüzeyli tavayı ocağın üzerine alın. Tava ısınınca sıvı yağ dökün. Köfte hamurlarının her iki tarafını kızartın. Mevsim salatasının üzerine yerleştirin, sıcak sıcak servis yapın.

Tags: balık köfteBalık Köfte Tarifibalık yemeğiyemek zevkiyemekzevki
Previous Post

Patatesli ve Peynirli Ağzı Açık Poğaça

Next Post

Acıkalı Poğaça

Yemek Zevki Editör

Next Post
Acıkalı Poğaça

Acıkalı Poğaça

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki