Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Sarımsaklı Et Kapama

by Yemek Zevki Editör
15 Ocak 2018
in Et Yemekleri, Tarifler
474 20
0
Sarımsaklı Et Kapama
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Sarımsaklı Et Kapama

(6 Kişilik)

Pişirme Süresi: 150 Dakika (çok kısık ateşte)

Malzemeler:

1 kilo kuzu veya koyun parça et (etler orta büyüklükte kesilir)

1 baş sarımsak

1 adet soğan

Karabiber

Tuz

Sarımsaklı Et Kapama

Hazırlanışı:

Etleri yıkayın, tuz ve karabiberle ovun. Diş diş ayıklanmış sarımsaklarla berabere orta boy bir tepsinin ortasına toplu olarak yerleştirin. Etin en orta yerine bütün bir soğanı soyup yerleştirin. Etlerin üzerini kapatacak bir Güvenilir Poker Sitesi tencere kapağı yerleştirin. Üzerine boşluk kalmayacak şekilde biraz daha büyük bir tencere kapağı daha yerleştirin.

Çok hafif ateşte kendi yağı ve suyu ile pişinceye kadar takriben 2 saat ateşte pişirin. Suyunu her 20 dakikada bir kontrol edin. Suyunu çekmişse her seferinde 1 çay bardağı sıcak suyu kenarından ilave ederek pişmesini sağlayın.

Yazarın Notu: Kapağı doğrudan etin üzerine kapattığınızdan, boşluk kalmadığından emin olun.

Tags: et tarifleriSarımsaklı Et KapamaSarımsaklı Et Kapama nasıl yapılırTarifleryemek tarifleri
Previous Post

Narenciyeli Kereviz ve Rezene Salatası

Next Post

Trabzon Hurmalı ve Üzümlü Tart

Yemek Zevki Editör

Next Post
Trabzon Hurmalı ve Üzümlü Tart

Trabzon Hurmalı ve Üzümlü Tart

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki