Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Salata Tarifleri

Pazılı ve Havuçlu Karabuğday Salatası

by Yemek Zevki Editör
30 Ekim 2017
in Salata Tarifleri, Tarifler
488 5
0
Pazılı ve Havuçlu Karabuğday Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Pazılı ve Havuçlu Karabuğday Salatası

(4 Kişilik)

Malzemeler:

2 su bardağı karabuğday

8-10 adet bebek havuç

2 demet pazı

3 çorba kaşığı çam fıstığı

1 tatlı kaşığı kimyon

3 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Karabuğdayı 4 su bardağı su ve bir tutam tuz ile orta ateşte suyunu çekene kadar haşlayın. Bebek havuçları 1 çorba kaşığı zeytinyağı, kimyon, tuz ve karabiber ile iyice ovduktan sonra 175 dereceye ayarlı fırında boyutlarına göre 15 – 20 dakika pişirin.

Pazıları yıkadıktan sonra saplarını ince ince doğrayın.

Bir tavada çam fıstıklarını renkleri dönene kadar kavurduktan sonra kenara alın, 2 yemek kaşığı zeytinyağını ve pazı saplarını tavaya ekleyerek 4-5 dakika kavurun. Pazı yapraklarını irice doğrayın ve saplarını da ekleyin, En İyi Blackjack Siteleri renkleri hafifçe dönene kadar pişirin ve ateşten alın. Derin bir kapta karabuğdayı, havuçları ve pazıları karıştırdıktan sonra üzerine çam fıstıklarını ekleyerek servis edin.

Tags: Pazılı ve Havuçlu Karabuğday SalatasıPazılı ve Havuçlu Karabuğday Salatası nasıl yapılırsalata tarifiTarifler
Previous Post

Sote Sebze ve Domates Salsalı Izgara Levrek Fileto

Next Post

Pirinçli Domates Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pirinçli Domates Çorbası

Pirinçli Domates Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki