Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

İftar için farklı bir lezzet deneyimi; Avliya Boşnak Mutfağı…

by Yemek Zevki Editör
07 Haziran 2017
in Hamur İşi Tarifleri, Mekânlar, Tarifler
478 15
0
İftar için farklı bir lezzet deneyimi;  Avliya Boşnak Mutfağı…
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

İftar için farklı bir lezzet deneyimi;  Avliya Boşnak Mutfağı…

 

Avliya Boşnak Mutfağı özellikle özgün Bosna ve Sancak bölgesinin zengin seçeneklerini yansıtan bir mekan. Boşnak mutfak kültürünün temelini oluşturan Bosna ve Sancak mutfağını sahiplenip koruyarak yaşatma felsefesini ön planda tutan mekan, menü çeşitlerini bu kavram etrafında şekillendirmiş ve çeşitlendirmiş. Ağırlıklı ev yapımı yemek tariflerinden yola çıkan Avliya, bu lezzetleri yine kendine has, özgün sunumlarıyla ve modern yorumlarıyla farklılaştırmayı başarmış…

Ayrıntılı Bilgi İçin:

Kocatepe Mah. Avasköyyolu Cad. No: 83

Bayrampaşa/İstanbul

Tel: 0 212 437 37 97

 

 İftar için farklı bir lezzet deneyimi; Avliya Boşnak Mutfağı...

Boşnak Mantısı

(4 – 6 Kişilik)

 

Malzemeler

1 kilo böreklik un

2 su bardağı süt

2 adet yumurta

500 gram kıyma

2 adet kuru soğan

1 çay kaşığı karabiber

1 gram tuz

5 gram toz maya

İftar için farklı bir lezzet deneyimi; Avliya Boşnak Mutfağı...

Hazırlanışı

Hamuru için; Un, süt, maya, yumurta ve tuzu, yoğurup oda sıcaklığında 3 saat dinlendirdin.

İç malzeme için; Kıyma ve soğanı kavurun.

Hamuru merdane yardımıyla ince açıp ceviz büyüklüğünde toplar yuvarlayın. Topların içine harçtan koyun. Bu topları bakır tepsilere dizip kömür ateşinde pişirin.

Tags: Basit YemeklerbeslenmeBörekDiyetdomatesİçecekRamazan ayıramazan ayına tatlı çeşitleriramazan menüsüramazanda ne pişirsemyemek tarifleri
Previous Post

Hoş geldin Ramazan

Next Post

Soğan Dolması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Soğan Dolması

Soğan Dolması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki