Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler İftar Yemekleri

Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi

by Yemek Zevki Editör
05 Ocak 2017
in İftar Yemekleri, Pratik Yemekler
473 20
0
Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

sebzeli-bulgur-pilavi-yemek-zevki

Sebzeli Bulgur Pilavı İçin Malzemeler:

1 su bardağı bulgur

1 çorba kaşığı tereyağı

1 adet soğan

1 kase haşlanmış sebze garnitür (bezelye, havuç, patates)

1 tatlı kaşığı biber veya domates salçası 

(4 Kişilik)

Sebzeli Bulgur Pilavı Hazırlanışı:

Tereyağını eritip kıyılmış soğanı kavurun. Salçayı ilave edip birkaç dakika daha kavurun. Bulguru ilave edin. 2 bardak kaynar suyunu ve tuzunu ekleyin. Bir taşım kaynayınca ateşi kısın. Ocaktan indirmeye birkaç dakika kala, önceden haşlamış olduğunuz karışık sebze garnitürü ilave edin. Karıştırıp tencerenin kapağını kapatın. Ocaktan alın. 10 dakika demlendikten sonra servise sunun.

Tags: iftarİftar Yemekleriiftarda ne pişirsem?menüpilavpilav çeşitleriramazanramazan menüsüSebzeli Bulgur PilavıSebzeli Bulgur Pilavı HazırlanışıSebzeli Bulgur Pilavı MalzemelerSebzeli Bulgur Pilavı nasıl yapılır?Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifiyemek zevki
Previous Post

Antrkot Sarma

Next Post

Anne Çorbası: Tavuk Suyuna Çorba

Yemek Zevki Editör

Next Post
Anne Çorbası: Tavuk Suyuna Çorba

Anne Çorbası: Tavuk Suyuna Çorba

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki