Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Zeytinyağlı Taze Barbunya

by Yemek Zevki Editör
20 Ağustos 2015
in Pratik Yemekler
473 20
0
Zeytinyağlı Taze Barbunya
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

zeytinyagli_taze_barbunya_yemek_zevkiZeytinyağlı Taze Barbunya İçin Malzemeler:

1 adet büyük boy soğan

1 kahve fincanı zeytinyağı

1 adet havuç

1 tatlı kaşığı biber salçası

1 tatlı kaşığı domates salçası

1 adet küp doğranmış domates

2 su bardağı ayıklanmış taze barbunya

1 adet çubuk tarçın

1 tatlı kaşığı toz şeker

Tuz 

(4 Kişilik)

Zeytinyağlı Taze Barbunya Hazırlanışı:

Kıyılmış soğanı ve irice doğranmış havucu 2-3 çorba kaşığı zeytinyağında birkaç dakika kadar kavurun. Birkaç kaşık sıcak suda inceltilmiş salçaları ve zar şeklinde doğranmış domatesi ilave edin. Birkaç taşım kaynattıktan sonra taze barbunyaları ekleyin. Üzerini örtecek kadar sıcak suyu dökün. Tarçın çubuğunu ve toz şekeri de ekleyin. Yüksek ateşte birkaç taşım kaynattıktan sonra ateşi kısın. Barbunyalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alın. Kalan zeytinyağını dökün. Tencerenin kapağını kapatıp oda ısısında soğumaya bırakın. İsteğe göre irice doğranmış maydanozla süsleyip soğuk servis yapın.

Tags: barbunyaiftarramazanRamazan ayısahurtaze barbunyayemek zevkizeytinyağlıZeytinyağlı Taze BarbunyaZeytinyağlı Taze Barbunya HazırlanışıZeytinyağlı Taze Barbunya MalzemelerZeytinyağlı Taze Barbunya Tarifi
Previous Post

Etli Bezelye

Next Post

Zeytinyağlı Taze Fasulye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki