Yeşil Elmalı Tarçınlı Tavuk
(4 Kişilik)
Malzemeler:
400 gram kemiksiz tavuk göğsü
1 adet yeşil elma
3 adet kuru kayısı
3 adet kuru incir
3 adet siyah erik kurusu
1 adet küçük soğan
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay bardağı krema
Bir miktar tuz, karabibe
Hazırlanışı:
Çelik tavayı biraz kızdırdıktan sonra sırasıyla, yağ, soğan ve tavukları ekleyerek soteleyin. Daha sonra elma ve kuru meyveleri ilave edin. Son olarak tarçın, tuz Yasal Tombala Siteleri ve biberi kattıktan sonra kısık ateşte pişmeye bırakın. 1-2 dakika sonra kremayı döküp, koyulaşana dek pişirmeye devam edin.