Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta
Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta

Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta

Puan ver

Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta

(4 Kişilik)

 

Malzemeler:

300 gram yerli kuşkonmaz

4 adet yumurta

1 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı sıvı yağ

3-4 dilim pastırma

Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta

Hazırlanışı:

Kuşkonmazları temizleyip kaynar suda 5 dakika haşlayın. Süzüp yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Yumurtaları tek tek kırdıktan sonra 190 dereceye ayarlı fırında 5 dakika pişirin. Fırından alın, çok ince kıyılmış pastırma ile küçük bir tavada kızdırılmış tereyağı dökün. Hemen servis yapın.

OKU ➤  Dondurma Her Zaman Masum Olmayabilir

Tavsiye

Diyetlerde Yapılan En Büyük 5 Hata

Diyetlerde Yapılan En Büyük 5 Hata

Puan ver DİYETLERDE YAPILAN EN BÜYÜK 5 HATA Uzman Diyetisyen Çağatay Köşkeroğlu, yaklaşan bahar ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz