Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta
Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta

Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta

Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta
Puan ver

Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta

(4 Kişilik)

 

Malzemeler:

300 gram yerli kuşkonmaz

4 adet yumurta

1 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı sıvı yağ

3-4 dilim pastırma

Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta

Hazırlanışı:

Kuşkonmazları temizleyip kaynar suda 5 dakika haşlayın. Süzüp yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Yumurtaları tek tek kırdıktan sonra 190 dereceye ayarlı fırında 5 dakika pişirin. Fırından alın, çok ince kıyılmış pastırma ile küçük bir tavada kızdırılmış tereyağı dökün. Hemen servis yapın.

OKU ➤  Ege otları şifa deposu

Tavsiye

Okul Beslenme Çantasında Neden Meyve Suyu Olmalı?

Okul Beslenme Çantasında Neden Meyve Suyu Olmalı?

Okul Beslenme Çantasında Neden Meyve Suyu Olmalı?Puan ver ÇOCUKLARIN ÇANTALARINA %100 MEYVE SUYU KOYUN Nuh …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir