Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Tavuklu Siron

Tavuklu Siron

Puan ver

Malzemeler:
• 1 tepsi siron hamuru
• 2 adet büyük tavuk budu
• 750 gram yoğurt
• 2 diş ezilmiş sarımsak
• 1 çorba kaşığı tereyağı
• 1 çay kaşığı toz kırmızı biber, tuz
• 1 yemek kaşığı salça

Tavuklu Siron Tarifi;
Siron hamurlarını tepsiye dizin. Tavuk butlarını su dolu bir tencerede haşlayın. Tavuklar pişince küçük parçalara bölün. Tavuk suyunu üzerini geçecek kadar sironların üzerine gezdirin. Sironlar suyunu çekince tavuk etlerini üzerine yayın. Yoğurdu sarımsak ve tuz ilavesiyle çırpın. Tavukların üzerine dökün. Tereyağını eritin. Salça ve kırmızı biber ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp, yoğurdun üzerine gezdirin. Maydanozla servis yapın.

OKU ➤  Narlı somon

Tavsiye

Parmesanlı Grissini

Parmesanlı Grissini

Parmesanlı Grissini3.7 (73.33%) 3 Oy Parmesanlı Grissini (2 Tepsi İçin)   Malzemeler: 3 su bardağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz