Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Tavuk Külbastı
Tavuk Külbastı

Tavuk Külbastı

Malzemesi

Tavuk Külbastı


• 800 gram piliç göğüs
• 100 gram tereyağı
• 1 bağ maydanoz
• 50 gram pul biber
• 1 paket noodle eriştesi
• 200 gram renkli biberler

Tavuk Külbastı Tarifi:
Tavuk göğüslerini döverek açın ve ızgarada kızartın.
Erittiğiniz pul biber, tereyağı ve maydanoz içerisinde
marine edin. Sebzeli noodle ile servise sunun.

Tavsiye

Yemekte su içmekten çekinmeyin!

Yemekte su içmekten çekinmeyin! Waternet Sağlıklı Yaşam Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy, Ramazan için hafif, enerji …

2 yorumlar

  1. Su crigein tadina bir turlu alisamadim gitti. Cocuklugumdan beri sevmem ama senin su fotografa baktigim zaman goruntu super:) Ellerine saglik.

    • Tavuğu biraz nişastaya bulayıp pişirirseniz suyu ie7inde kalır.lezzeti artar.ayrıca sarı ve kırmızı kalifornya brnlieeribi julian kesip tavuklarla beraber f6ldfcrebilirsiniz.Ve şunuda sf6ylemek isterim,soğan da bu yemeğe renk katar:)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir