Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Tavuk Külbastı
Tavuk Külbastı

Tavuk Külbastı

Malzemesi

Tavuk Külbastı


• 800 gram piliç göğüs
• 100 gram tereyağı
• 1 bağ maydanoz
• 50 gram pul biber
• 1 paket noodle eriştesi
• 200 gram renkli biberler

Tavuk Külbastı Tarifi:
Tavuk göğüslerini döverek açın ve ızgarada kızartın.
Erittiğiniz pul biber, tereyağı ve maydanoz içerisinde
marine edin. Sebzeli noodle ile servise sunun.

Tavsiye

Pancarlı Kolay Tarhana

Yapım: İnci BAK – Fotoğraf: Hande GÖKSAN  (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo haşlanmış pancar 1 su …

2 yorumlar

  1. Su crigein tadina bir turlu alisamadim gitti. Cocuklugumdan beri sevmem ama senin su fotografa baktigim zaman goruntu super:) Ellerine saglik.

    • Tavuğu biraz nişastaya bulayıp pişirirseniz suyu ie7inde kalır.lezzeti artar.ayrıca sarı ve kırmızı kalifornya brnlieeribi julian kesip tavuklarla beraber f6ldfcrebilirsiniz.Ve şunuda sf6ylemek isterim,soğan da bu yemeğe renk katar:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir