Fotoğraf: Bahar KİTAPÇI Editör: Emine TUNADAN 8 Kişilik Malzemeler: 200 gram margarin 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke...
Read moreDetailsFotoğraflar: Bahar KİTAPÇI Editör: Emine TUNADAN 6 Kişilik Malzemeler: 350 gram margarin 2,5 su bardağı un 1 çay bardağı yoğurt...
Read moreDetailsFotoğraf: Özgür BAKIR (4 Kişilik) Malzemeler: 3 adet yumurta 150 gram toz şeker 2 paket krema (400 ml.) 1 çorba...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon ve Yapım: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet temizlenmiş enginar 1 avuç taze iç...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı kayısı-şeftali püresi 1 çay bardağı portakal suyu...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Temel Mücver Malzemesi: 5 adet büyük boy kabak Yarım demet maydanoz...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon ve Yapım: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet büyük boy soğan 4 su bardağı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon ve Yapım: İnci BAK (4-6 Kişilik) Malzemeler: 500 gram yoğurt 2 su bardağı su Yarım...
Read moreDetailsHazırlayan: İnci BAK - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN - Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN (4 Kişilik) Malzemeler: 8 adet hazır milföy hamuru...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK – Fotoğraflar: Hande GÖKSAN 4 Kişilik Malzemeler: 500 gram bamya, temizlenmiş 1 büyük soğan, ince kıyılmış 3...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki