Yapım: Hasan Karabulut - Sianji Resort Bodrum Executive Şefi (1 Kişilik) Malzemeler: 100 gram domates 20 gram kuru soğan 5...
Read moreDetailsTarif: Müşerref KARTALER - Prodüksiyon: İnci BAK - Fotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet orta boy kabak 4...
Read moreDetails(4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram orta büyüklükte kırmızı pancar 1 adet büyük boy doğranmış göbek marul 3 dal dereotu, doğranmış...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraf: Hande GÖKSAN – Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN (6 Kişilik) Malzemeler: 2 adet yumurta 100 gram...
Read moreDetailsÜretim ve Prodüksiyon: İnci BAK - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 10 adet kayısı 6 adet hazır milföy hamuru 2...
Read moreDetailsHazırlayan ve Prodüksiyon: İnci BAK - Fotoğraf: Özgür BAKIR (4 Kişilik) Malzemeler: 3 adet olgun domates 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraflar: Murat ERDOĞAN (2 Kişilik) Malzemeler: 4 adet küçük boy Girit kabağı 50 gram beyaz peynir...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan - Prodüksiyon: İnci Bak (8 Kişilik) Malzemeler: 4 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 2 su bardağı...
Read moreDetails(8-10 Kişilik) Malzemeler: 500 gram balkabağı, küp halinde kesilmiş 2 adet orta boy kırmızı soğan (soyulmuş ve dörde bölünmüş) 2...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki