Yapım: İnci Bak - Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 10-12 adet dolmalık biber 1 çay bardağı sızma zeytinyağı 1...
Read moreDetailsYapım: İnci Bak - Fotoğraf: Hande Göksan (8 Kişilik) Malzemeler: 150 gram tereyağı 150 gram labne peyniri 1 yemek kaşığı...
Read moreDetailsTarif: Şef Deniz Ahmet Köse - Fotoğraf: Yağmur Dinç (4 Kişilik) Malzemeler: 20 ml ayçiçeği yağı 1 yemek kaşığı tereyağı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan - Yapım: Executive Chef Rafet İnce - Prodüksiyon: İnci Bak Tarif: Feyzan Özsinan (6 Kişilik) Malzemeler: 1...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal Demirkol - Fotoğraf: Özgür Bakır (4 – 6 Kişilik) Malzemeler: Hamuru için: 250 gram tereyağı 4,5 su bardağı un...
Read moreDetailsTarif: Executive Şef Deniz Ahmet Köse Fotoğraf: Yağmur Dinç (4 Kişilik) Malzemeler: 150 gram salamura asma yaprağı 100 ml zeytinyağı...
Read moreDetailsYapım: İnci Bak - Fotoğraf: Murat Erdoğan (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kutu istiridye mantarı 7-8 adet orta boy taze patates 4...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal Demirkol - Fotoğraf: Özgür Bakır (1 Tepsi İçin) Malzemeler: Börek Hamuru İçin: 1 su bardağı su 2 çorba...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN - Hazırlayan: Müşerref KARTALER (4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet orta boy kereviz...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 1 adet soğan 3-4 çorba kaşığı sıvı yağ 1 adet kapya...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki