Yapım: Şef Doğan Gümüştaş / Astrid Hotel Bodrum Fotoğraf: Ümit Başer Alkaç - @ubaphoto 1 Kişilik Malzemeler: 150 gram un...
Read moreDetailsMalzemeler: 2 su bardaı haşlanmış makarna 2 adet patlıcan 1 adet soan 2 adet domates 4-5 dal dereotu 3 çorba...
Read moreDetailsMalzemeler: 1 demet roka 3-4 yaprak ıspanak 2 çorba kaşıı zeytinyaı 1 adet büyük boy havuç 2 adet salatalık 1...
Read moreDetailsMalzemeler: • 3 adet küçük boy kabak • 1 adet avokado • 1 su bardaı haşlanmış buday • 2 çorba...
Read moreDetailsMalzemeler: Taban İçin: • 300 gram bisküvi kırıntısı • 20 gram kakao • 20 gram esmer şeker • 100 gram...
Read moreDetailsMalzemeler: • 100 gram çok yumuşak tereyağı • 100 gram şeker • 100 gram esmer şeker • 1 yumurta •...
Read moreDetailsMalzemeler: • 140 gram tereyağı • 75 gram su • 5 gram sirke • 10 gram şeker • 240 gram...
Read moreDetailsMalzemeler: • 1 dilim ekşi mayalı ekmek • 1 adet avakado Holandez İçin: • 2 yemek kaşıı elma sirkesi •...
Read moreDetailsMalzemeler: • Erzincan Tulum Peyniri • Kaşar peyniri • Dilimli sucuk, tercihen fermente • Acuka • Tereyaı • Ekşi...
Read moreDetailsMalzemeler: • 250 ml krema • 250 ml souk süt • 1 adet vanilya çubuu • 150 gram toz şeker...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki