Fotoğraf: Hande Göksan (6 Kişilik) Malzemeler: 1 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı tereyağı 1-2 diş sarımsak 3 çorba kaşığı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK Malzemeler: 1 avokado, olgun 1 muz, olgun ve yumuşak 1 yemek kaşığı fındık tozu...
Read moreDetailsMalzemeler: 1/2 litre süt 125 gram toz şeker 2 çorba kaşıı mısır nişastası (tepeleme) 3 adet yumurtanın sarısı 3 çorba...
Read moreDetailsMalzemeler: 2 adet yumurta 100 gram tereyaı 2 çorba kaşıı süt 1 tutam tuz Yarım su bardaı toz şeker 1+1/2...
Read moreDetailsMalzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardaı toz şeker 1 kahve fincanı zeytinyaı 1 çay bardaı su 1,5 su bardaı...
Read moreDetailsMalzemeler: 1 su bardaı yourt Yarım su bardaı sıvı yağ 200 gram tereyaı 1 su bardaı şeker 2,5 su bardaı...
Read moreDetailsMalzemeler: Pandispanyası İçin: 3 adet yumurta 125 gram pudra şeker 125 gram elenmiş un 1 paket kabartma tozu 1 paket...
Read moreDetailsYazın en güzel meyvesi şeftali bol bol tezgahlarda yerini almışken reçelinden, marmeladından, püresiyle elde edilen dondurmasından faydalanmak lazım. Sizlerle bu...
Read moreDetailsMalzemeler: 1 kilo karadut 1 kilo toz şeker Yarım limonun suyu 1 çay kaşıı tereyaı Hazırlanışı: Karadutları zedelemeden yıkamak için,...
Read moreDetailsMalzemeler: 5 adet yumurta 1,5 su bardaı pudra şekeri 1 çay bardaı su 1 çay bardaı sıvı ya 1,5 paket...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki