Malzemesi: 1 su bardağı çilek 1 adet muz Yarım bardak portakal suyu 1 su bardağı yoğurt Yeteri kadar pudra şekeri, buz Çilek Krem Tarifi: Tüm malzemeyi robottan geçirin. Arzuya göre şeker ilave edip soğuk olarak servise sunun.
Devamını oku »Tarifler
Julyen Kebap
Malzemeler 2 dilim biftek 1 adet havuç 5-6 adet yeşil fasulye 1 adet soğan Sos için: 1 çorba kaşığı mayonez 1 çorba kaşığı hardal 2 çorba kaşığı süt Yeteri kadar karabiber Julyen Kebap Tarifi: Soğanı doğrayın ve yağda kavurun. Üzerine biftekleri julyen doğrayıp ilave edin. Havuç ve fasulyeleri de ekleyip, 1 çay bardağı suda pişirin. Sos için; Mayonez, hardal, süt …
Devamını oku »Portakal Sosunda Zencefilli Fava
Malzemeler 1 bardak kuru iç bakla 5 bardak tavuk suyu 1 tatlı kaşığı taze zencefil 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi Tuz, karabiber 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 bardak portakal suyu 1 kaşık zeytinyağı 1 tatlı kaşığı şeker Portakal Sosunda Zencefilli Fava Tarifi: İç baklayı akşamdan bol suda ıslatın. Derin bir tencerede tavuk suyu, rendelenmiş taze zencefil, limon kabuğu rendesi, …
Devamını oku »Radikalı Kuzu Kulağı Salatası
Malzemeler: • 1 demet kuzukulağı • 1 demet radika • 2 su bardağı zeytinyağı • 1 kase lor peyniri • 50 gram ceviz içi • 3 diş sarımsak • 1 dış muskat Radikalı Kuzu Kulağı Salatası Tarifi: Geniş bir tencerede suyu kaynatın. Kuzukulağı ile radikayı temizleyip birkaç kez yıkadıktan sonra süzün. Su kaynayınca otları ilave edin. 3 dakika kadar haşlayıp süzün …
Devamını oku »Yaki Soba
Malzemeler 60 gram tavuk kalça eti 25 gram jülyen doğranmış yeşil biber 25 gram jülyen doğranmış kırmızı biber 25 gram jülyen doğranmış kuru soğan 25 gram jülyen doğranmış taze soğan 100 gram soya filizi 200 gram haşlanmış soba noodles 1 adet yumurta 15 ml. ay çiçek yağı 10 ml. waga soy sos 2 gram susam 5 gram kırmızı zencefil turşusu …
Devamını oku »Çinakop Izgara
Malzemeler 4 adet çinakop balığı Çinakop Izgara Tarifi: Çinakopları ızgara veya tavada (130 derecede 6 dakika ) pişirin. İsteğinize göre mevsim sebzeleri ile servis edin.
Devamını oku »Yoğurt Soslu Tavuk
Malzemeler 500 gram tavuk göğsü 4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı kepekli un 2 adet havuç 2 adet pırasa 2 adet kırmızı biber 3-4 yemek kaşığı light yoğurt 2-3 su bardağı tavuk suyu Tuz, karabiber Yoğurt Soslu Tavuk Tarifi: Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayın, temizlediğiniz havuçları ise küp şeklinde. Pırasaları ayıklayıp temizledikten sonra ince ince kıyın. Kırmızı biberlerin tohumlarını …
Devamını oku »Hülya Koçyiğit’in Şekerli Zeytinyağlı Taze Fasulyesi
Malzemeler: • 500 gram taze fasulye • 3-4 adet domates • 2 adet soğan • 2 diş sarımsak • 4-5 yaprak fesleğen • 1 tatlı kaşığı toz şeker • 1 tatlı kaşığı tuz • 3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı Hülya Koçyiğit’in Şekerli Zeytinyağlı Taze Fasulyesi Tarifi: Fasulyeleri ayıklayıp kılçıklarını temizledikten sonra yıkayın ve süzün. Fasulyeleri çok ince jülyen kesin. Birkaç …
Devamını oku »Bomba Pasta
Malzemeler: Pandispanya için: • 5 adet yumurta • 1 yemek kaşığı toz şeker • 70 gram un • 40 gram tereyağı • 2 yemek kaşığı kakao • 1 paket vanilya İç malzemesi için: • 1 kutu labne peyniri • 1 paket vanilyalı puding • 2 su bardağı süt • 1 adet yumurta • 2 kahve fincanı un • 2 kahve …
Devamını oku »Mardin Çöreği
Malzemeler • 5 su bardağı tam buğday unu • 125 gram tereyağı • 125 gram toz şeker • 1 su bardağı süt • 1,5 su bardağı su • 2 çay kaşığı instant maya • 1’er tatlı kaşığı tarçın, yenibahar, mahlep, karanfil tozu, ince çekilmiş rezene • 1 çay kaşığı tuz Üzeri için: • 1 adet yumurtanın sarısı • 1 çay …
Devamını oku »