Kabune

Kabune
Puan ver

Malzemeler:

1 kg pirinç

750 gr kemiksiz et

2 soğan

2 çorba kaşığı margarin

Kaynar et suyu

Tuz

Karabiber

Kabune Tarifi:

Kemiksiz eti bir küçük soğanla yumuşayıncaya kadar pişirin ve az parçalayın. Soğanları ay şeklinde dilimleyin, tuz ve biberle ovun. Tencereye soğan, et ve pirinci yerleştirin, tuz ve karabiber serpin. 3 bardak et suyu ve eritilmiş tereyağı ekletin. Kısık ateşte pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirin(25-30 dk) 15 dk dinlendirin. Afiyet olsun.  

OKU ➤  Yemek Keşfine Yurt Dışına Çıkmadan Tatmanız Gereken Türk Mutfağından Lezzetler

Tavsiye

ARTIK ERKEKLER DE EN AZ KADINLAR KADAR BAKIMLI

ARTIK ERKEKLER DE EN AZ KADINLAR KADAR BAKIMLIPuan ver ARTIK ERKEKLER DE EN AZ KADINLAR …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir