Kabune

Malzemeler:

1 kg pirinç

750 gr kemiksiz et

2 soğan

2 çorba kaşığı margarin

Kaynar et suyu

Tuz

Karabiber

Kabune Tarifi:

Kemiksiz eti bir küçük soğanla yumuşayıncaya kadar pişirin ve az parçalayın. Soğanları ay şeklinde dilimleyin, tuz ve biberle ovun. Tencereye soğan, et ve pirinci yerleştirin, tuz ve karabiber serpin. 3 bardak et suyu ve eritilmiş tereyağı ekletin. Kısık ateşte pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirin(25-30 dk) 15 dk dinlendirin. Afiyet olsun.  

OKU ➤  Hayatta herşey mi özen, sabır ve vakit ister?

Tavsiye

ARTIK ERKEKLER DE EN AZ KADINLAR KADAR BAKIMLI

ARTIK ERKEKLER DE EN AZ KADINLAR KADAR BAKIMLI BABALARA NEDEN BAKIM HEDİYE EDİLMESİN? Son yıllarda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.