Fotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK - Yapım Asistanları: Sevil YÜCEL – Ekrem ÇAĞATAY 8 Kişilik Malzemeler: 4 kuru soğan,...
Read moreDetailsYapım: Yıldız Özsamaha Malzemeler: 2 tavuk but 1 çay bardağı noodle 5 sap kereviz ya da 1 kereviz 2 diş...
Read moreDetailsTarif: Serap Yomra - Fotoğraf: Özgür Bakır (4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet hazır yufka 1 büyük kase doğranmış pırasa 1...
Read moreDetailsFotoğraflar: Murat ERDOĞAN Hazırlayan: Müşerref KARTALER Prodüksiyon: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram temizlenmiş hamsi 1 adet kapya biber 2...
Read moreDetailsFotoğraflar: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo kapya biber 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN Hazırlayan: Müşerref KARTALER -Prodüksiyon: İnci BAK (4-6 Kişilik) Malzemeler: 1 adet büyük boy soğan 300 gram orta yağlı...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN Prodüksiyon: İnci BAK Pancar Turşusu (1 Büyük Kavanoz İçin) Malzemeler: 2 demet pancar (12-15 adet) 1 su bardağı...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Hazırlayan: Müşerref KARTALER - Prodüksiyon: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram temizlenmiş hamsi 5-6 dal maydanoz 5-6...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN Prodüksiyon: İnci BAK - Büşra GÖZÜAÇIK (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo tavuk göğüs eti 1 adet limonun suyu...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 1,5 kilo yoğurt (Oda ısısında) 1 adet yumurtanın sarısı 1...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki