Fotoğraf: Murat ERDOĞAN Yapım: İnci BAK (2 Kişilik) Malzemeler: 2 adet pancar 2 çorba kaşığı tahin 2 çorba kaşığı sızma...
Read moreDetailsTarif: Turizm ve Gastronomi Profesyonelleri Derneği / Niğde Gastronomi / Bahar Şahin Öke (6 Kişilik) Malzemeler: 6 adet orta boy...
Read moreDetailsYapım: İnci Bak - Fotoğraf: Ömer ince (6 Kişilik) Malzemeler: 1 su bardağı yeşil mercimek 1 yemek kaşığı biber salçası...
Read moreDetailsHazırlayan: Sevil YÜCEL Fotoğraflar: Hande GÖKSAN 8 Kişilik Malzemeler: 3 yumurta 1 çay bardağı toz şeker (90 gram) 1 su...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN Yapım: İnci BAK Yapım Asistanı: Büşra GÖZÜAÇIK (4 Kişilik) Malzemeler: 1 paket burgu makarna 1 adet orta boy...
Read moreDetailsTarif: Turizm ve Gastronomi Profesyonelleri Derneği / Niğde Gastronomi / Bahar Şahin Öke (8 Kişilik) Malzemeler: 8 adet Niğde elması...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Yapım: İnci BAK (8 Kişilik) Malzemeler: 150 gram tereyağı 150 gram labne peyniri 1 yemek kaşığı...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Hazırlayan: Sevil YÜCEL Malzemeler: 125 gram tereyağı 2 çay bardağı toz şeker (180 gram) 1 yumurta...
Read moreDetailsHazırlayan: Özgür BAKIR 2 Kişilik Malzemeler: 500 gram brokoli 1 adet küçük boy kuru soğan 1 adet küçük boy pancar...
Read moreDetailsHazırlayan: Sevil YÜCEL Fotoğraflar: Hande GÖKSAN 8 Kişilik Malzemeler: 125 gram tuzsuz tereyağı 1 yumurtanın sarısı 1 su bardağı pudra...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki