(4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram yoğurt Yarım demet ıspanak Yarım su bardağı aşurelik buğday Yarım su bardağı barbunya Yarım demet...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK – Fotoğraflar: Hande GÖKSAN 4 Kişilik Malzemeler: 10-12 adet dolmalık biber 1 çay bardağı sızma zeytinyağı 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Şevket Kızıldağ (4 Kişilik) Malzemeler: 300 gram haşlanmış tavuk göğüs eti 2 su bardağı Amerikan pirinci 1 kahve fincanı...
Read moreDetailsFotoğraf: Melis KAYACIK Yapım: İnci BAK – Ceylan ÖZGÖZ 4 Kişilik Malzemeler: 500 gram kuzu eti 2 yemek kaşığı sıvı yağ...
Read moreDetailsFotoğraf: Melis KAYACIK Yapım: İnci BAK – Ceylan ÖZGÖZ 4 Kişilik Malzemeler: 2 parça kuzu incik 2 diş sarımsak 1 yemek...
Read moreDetailsFotoğraf: Bahar KİTAPÇI Editör: Emine TUNADAN 8 Kişilik Malzemeler: 200 gram margarin 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke...
Read moreDetailsFotoğraflar: Bahar KİTAPÇI Editör: Emine TUNADAN 6 Kişilik Malzemeler: 350 gram margarin 2,5 su bardağı un 1 çay bardağı yoğurt...
Read moreDetailsFotoğraf: Özgür BAKIR (4 Kişilik) Malzemeler: 3 adet yumurta 150 gram toz şeker 2 paket krema (400 ml.) 1 çorba...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon ve Yapım: İnci BAK (4 Kişilik) Malzemeler: 4 adet temizlenmiş enginar 1 avuç taze iç...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı kayısı-şeftali püresi 1 çay bardağı portakal suyu...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki